Τον Νοέμβριο, η Air Serbia μετέφερε περισσότερους από 200.000 επιβάτες σε τακτικές και τσάρτερ πτήσεις και είναι ο υψηλότερος αριθμός επιβατών για τον μήνα Νοέμβριο από το 2013, όταν η εταιρεία άρχισε να λειτουργεί με το σημερινό της όνομα. Τον Νοέμβριο, που πιστεύεται ότι είναι ένας από τους μήνες με τη χαμηλότερη κίνηση σε αυτή την περιοχή του κόσμου, η αεροπορική εταιρεία της Σερβίας είχε αύξηση 113 τοις εκατό στον αριθμό των επιβατών που μετέφερε, δηλαδή υπερδιπλάσια, σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2021. Σε σύγκριση με τον Νοέμβριο του έτους ρεκόρ του 2019, η αύξηση ήταν 15 τοις εκατό.

«Τους πρώτους έντεκα μήνες του τρέχοντος έτους, μεταφέραμε πάνω από 2.500.000 επιβάτες. Αυτό αντιστοιχεί σε ένα εκατομμύριο επιβάτες περισσότερους από πέρυσι. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, η πιο επιτυχημένη χρονιά της Air Serbia ήταν το 2019, όταν, την περίοδο από τον Ιανουάριο έως τον Νοέμβριο, μεταφέραμε μόνο 4 τοις εκατό περισσότερους επιβάτες σε σχέση με φέτος. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις τάσεις και ελπίζουμε ότι τα καλά αποτελέσματα του 2022 είναι μόνο η αρχή για ένα ακόμη καλύτερο 2023», δήλωσε ο Boško Rupić, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής και Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής της Air Serbia.

Τον Νοέμβριο, η Air Serbia πραγματοποίησε 2.536 πτήσεις από τον κόμβο της στο Βελιγράδι, καθώς και από τα αεροδρόμια της Νις και του Κράλιεβο, ξεπερνώντας τον συνολικό αριθμό πτήσεων του Νοεμβρίου 2019, κατά 10 τοις εκατό. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς τον Νοέμβριο ήταν το Παρίσι, η Νέα Υόρκη, η Ζυρίχη, το Λονδίνο, η Κωνσταντινούπολη, η Ποντγκόριτσα και το Άμστερνταμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας