Η North Events, σε συνέχεια των επιτυχημένων αποκλειστικών εκθέσεων για την Ελλάδα, “Panorama”που διοργανώνει στην Πολωνία, την Σουηδία και την Αμερική, ανακοινώνει την επόμενη διοργάνωσή της για τη χώρα της Ρουμανίας, – μία από τις σημαντικότερες αγορές της Ελλάδας.

Η 1η έκθεση για την Ελλάδα Grecia Panorama θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι, στις 20-21 Ιανουαρίου 2018, στο μεγάλο εμπορικό κέντρο ParkLake.

Η διοργάνωση θα προβληθεί με δυναμική διαφημιστική εκστρατεία από το ίδιο το εμπορικό κέντρο, όπως και σε social media και κανάλια διαφήμισης που θα εντείνουν την συμμετοχή του κόσμου στην έκθεση, με διαγωνισμούς και events.

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στο Βουκουρέστι, με περισσότερους από 45.000 επισκέπτες τα Σαββατοκύριακα, το Εμπορικό Κέντρο ParkLake είναι σημείο συνάντησης για δεκάδες χιλιάδες Ρουμάνους, ειδικά για τις ημέρες του Σαββατοκύριακου, όπου διοργανώνονται πολλαπλές εκδηλώσεις και δρώμενα.

Η έκθεση “Grecia Panorama” που θα πραγματοποιηθεί σε μία από τις πλέον πολυσύχναστες εβδομάδες, για τις ημέρες Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι θα ενημερωθούν για διακοπές στην Ελλάδα, για μεγάλες προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία, θα δοκιμάσουν ελληνικές γεύσεις και προϊόντα, και θα πάρουν πληροφορίες από τους δημοφιλέστερους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.

Οι αφίξεις Ρουμάνων τουριστών στην Ελλάδα σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας, το 2016 έφθασαν τους 1.026.000 επισκέπτες. Η αύξηση που σημειώνεται είναι της τάξεως του 99,8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, 2015, όπου τα στοιχεία αναφέρουν 540.289 επισκέπτες. Βάσει εκτιμήσεων του επιχειρηματικού κλάδου και της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ρουμανίας ΑΝΑΤ, η Ελλάδα απετέλεσε και πάλι τον πρώτο τουριστικό προορισμό των Ρουμάνων. Μέση διάρκεια παραμονής στην Ελλάδα το 2016 είναι 6,7 ημέρες, έναντι 7,6 το 2015, ενώ η μέση δαπάνη υπολογίζεται σε 381,3 ευρώ ανά ταξίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας