Την δυναμική της παρουσία στην Πρέβεζα ανακοίνωσε η Cyprus Airways σε παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στις 30 Μαίου στο Dioni Boutique hotel, στην πόλη της Πρέβεζας.

Τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, και του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πρέβεζας και Γιάννενας, παρέστησαν στην παρουσίαση της Cyprus Airways, με αφορμή την έναρξη δρομολογίου Πρέβεζας-Κύπρου στις 29.6.23 με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις.

Στην παρουσίαση παρέστησαν και οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Κύπρου και Ελλάδας μετά από πρόσκληση του Δήμου Πρέβεζας και σε συνεργασία με την εταιρεία τουριστικού μάρκετινγκ CK Strategies.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νικόλαος Γεωργάκος τόνισε την εξαιρετική σημασία της αεροπορικής σύνδεσης με την Κύπρο καθόλη την διάρκεια του έτους και τη δυνατότητα χρήσης του δικτύου της Cyprus Airways για μετάβαση σε προορισμούς της ευρύτερης περιοχής.

Ο Διευθυντής Marketing and PR της Cyprus Airways Θεόδωρος Μαλλάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έναρξη των απευθείας συνδέσεων Λάρνακας – Πρέβεζας με τα αεροπλάνα της Cyprus Airways. Πέρα από το ενδεχόμενο να αυξηθεί η συχνότητα των πτήσεων κατά τις καλοκαιρινές περιόδους για καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, η εταιρεία μας συνέχισε, εξετάζει και την πιθανότητα απευθείας συνδέσεων καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου (12 μήνες τον χρόνο)

O κ. Μαλάς είπε πως φιλοδοξία της Cyprus Airways είναι η αύξηση της συνδεσιμότητας με κλειδιά προορισμούς.

Στη παρουσίαση μίλησαν επίσης εκπρόσωποι τοπικών φορέων από τον τομέα του τουρισμού και της δημόσιας υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας