Την παρέμβαση της υπουργού Τουρισμού, κ. Έλενας Κουντουρά προκειμένου να συμπεριληφθούν η Λέσβος και τα ακριτικά προσφυγόπληκτα νησιά της χώρας στα προγράμματα χρηματοδότησης συνδιαφήμισης με τους Τour Operators της φετινής τουριστικής περιόδου, συμπεριλαμβανομένης και της Aegean Airlines στην περίπτωση ναύλωσης πτήσεων Charters, ζητεί η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου με επιστολή της προς την υπουργό.

Τα υψηλά ποσοστά κρατήσεων που συγκεντρώνουν από το εξωτερικό τα ελληνικά νησιά, εκτός από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου, μπορούν να διευκολύνουν να γίνει αποδεκτή η πρόταση για δρομολόγηση στα ακριτικά νησιά, περισσότερων πτήσεων Charters καθώς και Χαμηλού Κόστους (L.C.C.), επισημαίνει η Ένωση.

Τέλος, η ανταπόκριση όλων των πλευρών, Πολιτείας, Τ.Ο. και L.C.C., προκειμένου ν’ αμβλυνθούν οι δυσμενέστατες συνέπειες απ’ το Μεταναστευτικό στα νησιά αυτά, θεωρείται δεδομένη, επισημαίνουν οι ξενοδόχοι, αφού σύμφωνα και με τη διεθνή πρακτική, οι όποιες συμφωνίες κινήτρων / χρηματοδοτήσεων, πρέπει να περιλαμβάνουν όλες τις νησιωτικές περιοχές, χωρίς εξαιρέσεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας