Η Praktiker και ειδικότερα το εξειδικευμένο Β2Β τμήμα της για επαγγελματίες και επιχειρήσεις συμμετείχε για 2η φορά στη μεγαλύτερη έκθεση για τους επαγγελματίες του κλάδου φιλοξενίας και μαζικής εστίασης, HORECA 2024.

12.000 επισκέπτες, 20 σύμβουλοι επιχειρήσεων

Κατά την διάρκεια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκε 9-12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, από το περίπτερο του Praktiker πέρασαν πάνω από 12.000 επαγγελματίες οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον και ξεναγήθηκαν κυρίως στα έτοιμα concepts υπνοδωματίου, μπάνιου, ηλεκτρικών συσκευών, βεράντας και κήπου. 20 σύμβουλοι πωλήσεων βρίσκονταν στο περίπτερο για να συζητήσουν με τους επισκέπτες τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και να σχεδιάσουν μαζί τους ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες τους. Το Κεντρικό μήνυμα «We Mind Your Business» πάνω στο οποίο έχει στηρίξει την πολιτική B2B της η Praktiker, βρήκε την ευκαιρία να εφαρμοστεί με τον καλύτερο τρόπο αφήνοντας ικανοποιημένους τους επισκέπτες του περιπτέρου.
Την ατμόσφαιρα του περιπτέρου εμπλούτισε η συνεργασία με τη Red Bull με την διανομή ενεργειακών drinks αλλά και DJ set με φρέσκιες μελωδίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας