Η Ryanair, ανακοίνωσε χθες (22 Μαρτίου) την επέκταση της συνεργασίας της με την Air Europa. Από χθες, οι πελάτες της Ryanair μπορούν να περιηγηθούν και να κάνουν κράτηση με την Air Europa που συνδέει πτήσεις από 15 ευρωπαϊκές πόλεις προς Μαδρίτη και 16 χώρες της Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, συμπεριλαμβανομένης της Αργεντινής, της Βραζιλίας, της Κούβας, του Μεξικού και των Ηνωμένων Πολιτειών – όλες στην ιστοσελίδα της Ryanair.com.Η επέκταση αυτής της επιτυχημένης εταιρικής σχέσης με την Air Europa είναι η τελευταία πρωτοβουλία που παραδόθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος “Always Getting Better” της Ryanair.

Η επόμενη φάση αυτής της σχέσης θα ξεκινήσει αργότερα εντός του τρέχοντος έτους και θα επιτρέψει στους πελάτες της Ryanair να συνδεθούν με τις long haul πτήσεις της Air Europa προς τη Μαδρίτη. Η Ryanair συνεχίζει τις συζητήσεις της με διάφορες άλλες long haul αεροπορικές εταιρείες σχετικά με νέες πιθανές συνεργασίες διασύνδεσης πτήσεων.

 Ο CMO της Ryanair, Kenny Jacobs, δήλωσε:

“Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να επεκτείνει τη συνεργασία με την Air Europa. Εκατομμύρια πελάτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για πτήσεις της Air Europa από περισσότερες από 15 ευρωπαϊκές πόλεις προς τη Μαδρίτη και έπειτα σε περισσότερους από 20 μακρινούς προορισμούς στην Αμερική.

Αυτή η υπηρεσία εξυπηρέτησης πτήσεων στην www.ryanair.com, την οποία διαχειρίζεται η Air Europa, είναι η τελευταία πρωτοβουλία στο πλαίσιο του προγράμματος “Always Getting Better” και αποτελεί επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας με την Air Europa που ξεκινήσαμε πέρυσι και που ελπίζουμε να συνεχίσει εδώ και πολλά χρόνια.

Για να γιορτάσουμε την επέκταση της υπηρεσίας, η Ryanair προσφέρουμε θέσεις στο δίκτυο μας από μόνο  €14,99 για ταξίδια τον Απρίλιο που είναι διαθέσιμα για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (23 Μαρτίου). Δεδομένου ότι αυτές οι καταπληκτικές χαμηλές τιμές θα εξανεμιστούν, οι πελάτες πρέπει να συνδεθούν άμεσα στην www.ryanair.com».

 Ο CEO της Globalia Group, Javier Hidalgo, δήλωσε:

“Είμαστε ικανοποιημένοι με την επιτυχημένη ανάπτυξη της εταιρικής σχέσης, η οποία έθεσε την Air Europa στο προσκήνιο και ενίσχυσε σημαντικά την ανταγωνιστικότητά της στον κλάδο.

 Συνεχίζουμε να ανανεώνουμε το στόλο μας. Τόσο σε long haul, με την ενσωμάτωση του νέου Boeing 787-9, του πιο αποδοτικού αεροπλάνου που υπάρχει σήμερα, όσο και των πτήσεων μεσαίας και μικρής απόστασης με την άφιξη τριών νέων Boeing 737-800 μέσα στο έτος. Η Air Europa έχει έναν από τους πιο σύγχρονους και νέους στόλους στον κόσμο και τον έκανε διαθέσιμο σε όλους τους πελάτες της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας, προσφέροντάς τους την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής. “

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας