Ένας νέος δυναμικός κύκλος ξεκινά για την εξειδικευμένη έκθεση – θεσμό του ξενοδοχειακού κλάδου.

Η επανεκκίνηση της Xenia έρχεται σε μια εποχή που ο ελληνικός τουρισμός αναπτύσσεται γοργά και μαζί οι ανάγκες του για αναβαθμισμένες παροχές. Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις του πιο δραστήριου κλάδου της ελληνικής οικονομίας αξίζουν την πιο ποιοτική πληροφόρηση, επαγγελματικά οργανωμένη στη λεπτομέρειά της. Kαι η FORUM απαντάει με ενθουσιασμό στην πρόκληση αυτή.

Η FORUM ΑΕ, διοργανώτρια της έκθεσης – ορόσημο HORECA, βάζει την σφραγίδα της στην νέα εποχή της Χenia, με τις αξίες, το επίπεδο, την αποτελεσματικότητα και τη μεγάλη προβολή που μόνο αυτή μπορεί να εγγυηθεί.

Ένας χώρος κύρους, σε ημερομηνία-κλειδί

Η νέα Xenia, μία premium και 100% στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο έκθεση, θα φιλοξενηθεί σε έναν σύγχρονο χώρο, ανάλογου επιπέδου: το ΜETROPOLITAN EXPO, το πιο άρτιο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας. Και να πραγματοποιηθεί σε στρατηγικά επιλεγμένες ημερομηνίες, το τριήμερο 25-26-27 Νοεμβρίου 2017, που επιτρέπουν τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των εμπορικών επαφών κάθε επισκέπτη.

Η Xenia είναι εδώ για να αποτελέσει και πάλι το σημείο αναφοράς για την Τουριστική Βιομηχανία της χώρας μας και τους επαγγελματίες της. Η βασική επιτυχημένη ιδέα της, αναβαθμίζεται και εμπλουτίζεται από τη FORUM ΑΕ, με σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις που θα σηματοδοτήσουν ολόκληρη την χρονιά για τον τουριστικό κλάδο και θα αποτελέσουν ακόμη ένα λόγο να την επισκεφθείτε.

Τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργήθηκε από την IPSOS OPINION, σε μεγάλο δείγμα στην φετινή ΗΟRECA είναι αποκαλυπτικά. Εκθέτες και επισκέπτες συμφωνούν: η Xenia ξεκινάει για να γίνει άλλη μια μεγάλη επιτυχία για όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας