Το πολυαναμενόμενο και πιο επιδραστικό εκθεσιακό event στην Ελλάδα, η HORECA, έρχεται 10-13 Φεβρουαρίου για να αποτελέσει την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους επαγγελματίες του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης.

Οι 500 εκθέτες της HORECA θα υποδεχτούν για τέσσερις ημέρες, χιλιάδες ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, εστιατορίων, επιχειρήσεων καφεστίασης, αρτοζαχαροπλαστείων αλλά και της οργανωμένης λιανικής, που θέλουν να επενδύσουν στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους αλλά και πλήθος από baristas, bartenders, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και f&b managers που θέλουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις. Με ένα εύρος συμμετοχών που εκπροσωπούν όλους τους στρατηγικής σημασίας κλάδους που απευθύνονται στον επιχειρηματία της φιλοξενίας αλλά και με πλούσιες και ανανεωμένες παράλληλες εκδηλώσεις, η HORECA 2023 είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει ξανά ένα τόπο ενημέρωσης, έμπνευσης και εξέλιξης.

500 κορυφαίοι εκθέτες ετοιμάζονται να παρουσιάσουν από τις 10 έως 13 Φεβρουαρίου, στην HORECA 2023, όλα τα νέα προϊόντα, καινοτόμες ιδέες, τάσεις της αγοράς, σύγχρονες υπηρεσίες και cutting edge τεχνολογίες, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εξέλιξη και ανάπτυξη των επιχειρήσεων του κλάδου. Προσφέροντας παράλληλα και μία σειρά από ανανεωμένες εκδηλώσεις γύρω από το management, το digital marketing, τη γαστρονομία, την βιωσιμότητα, τις πωλήσεις κ.ά, η 17η HORECA 2023, θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά το μεγαλύτερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα και τον κορυφαίο προορισμό για όλους τους επαγγελματίες της φιλοξενίας.

Η HORECA υποδέχεται το International Hospitality Forum

Η έκθεση HORECA θα φιλοξενήσει το 6ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας με τη σφραγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Στελέχη του hospitality παγκοσμίου βεληνεκούς θα αναλύσουν τις τάσεις που διαμορφώνουν την επόμενη ημέρα της φιλοξενίας αλλά και θα αναδείξουν την βιωσιμότητα ως μοχλό ανάπτυξης του τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας