Η Alpha Mare, με 23 χρόνια δυναμικής παρουσίας στον χώρο του yachting και της ναυτιλίας, θα παρευρεθεί στο 9ο  Mediterranean Yacht Show (MEDYS 2024), για δεύτερη συνεχή χρονιά, ως Χρυσός Χορηγός, παρουσιάζοντας τα προϊόντα του Ιταλικού Ομίλου Gruppo Boero, κατασκευαστή χρωμάτων και προϊόντων επίστρωσης Boero Yacht Coatings και Veneziani Yachting, καθώς και τη νέα, ακόμα πιο διευρυμένη, γκάμα καθαριστικών προϊόντων για σκάφη και Yacht, της Γαλλικής Εταιρείας Nautic Clean. Διευθυντικά στελέχη από τις εταιρείες Boero και Nautic Clean, οι οποίες εκπροσωπούνται στην Ελληνική αγορά αποκλειστικά από την Alpha Mare, θα βρίσκονται κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο χώρο του περιπτέρου της εταιρείας.

Από την 27η Απριλίου έως και την 1η Μαΐου, οι εκπρόσωποι της Alpha Mare θα βρίσκονται στο Ναύπλιο, σε ένα ξεχωριστής αισθητικής περίπτερο για να υποδεχθούν το ευρύ κοινό από τον εγχώριο και διεθνή κόσμο του yachting. Ο ιδιοκτήτης της Alpha Mare, κος Αντώνης Κλιμάνογλου, δήλωσε “Με υπερηφάνεια και χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στη MEDYS 2024 για ακόμα μια φορά. Είναι για εμάς μεγάλη τιμή και προνόμιο να είμαστε μέρος αυτού του σημαντικού γεγονότος για την ναυτιλιακή κοινότητα. Η συμμετοχή μας ως Χρυσός Χορηγός αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσής μας στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της ναυτιλίας“.

Στη φετινή MEDYS -η οποία αποτελεί θεσμό στη νότια Μεσόγειο- αναμένεται να φιλοξενηθούν περίπου 92 υπερσύγχρονα σκάφη, καθώς επίσης και εκθέτες και brokers από διαφορετικά μήκη και πλάτη του κόσμου, που θα δώσουν το ρυθμό σε ένα μοναδικό Show στο χώρο του Yachting.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας