Ο όμιλος πολυτελών ξενοδοχείων Domes Resorts & Reserves ανακοινώνει την κατάκτηση 6 βραβείων, 4 πανευρωπαϊκών και 2 ελληνικών, στο πλαίσιο της διοργάνωσής World Travel Awards 2022 που διεξήχθησαν στην Μαγιόρκα της Ισπανίας την 1η Οκτωβρίου 2022.

Τα World Travel Awards ιδρύθηκαν το 1993 και να αναγνωρίζουν, επιβραβεύουν και να γιορτάζουν την αριστεία σε όλους τους τομείς των ταξιδιωτικών, τουριστικών και υπηρεσιών φιλοξενίας. Σήμερα, το brand World Travel Awards™ αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως το απόλυτο σήμα κατατεθέν της αριστείας στην τουριστική βιομηχανία.

Τα βραβεία που κατέκτησε η Domes Resorts & Reserves, ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος όμιλος πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα περιλαμβάνουν:

-Europe’s Leading Luxury Resort 2022: Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu, Greece
-Europe’s Leading New Resort 2022: Domes Lake Algarve
-Europe’s Leading Honeymoon Resort 2022: Domes Noruz Chania, Autograph Collection, Greece
-Europe’s Leading Luxury Family Resort 2022: Domes of Elounda, Autograph Collection, Greece
-Greece’s Leading Luxury Resort 2022: Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu, Greece
-Greece’s Leading All Suite Hotel 2022: Domes of Elounda, Autograph Collection, Greece

Τα βραβεία της Domes Resorts & Reserves στο πλαίσιο των World Travel Awards και ειδικότερα τα τέσσερα διεθνή βραβεία, αναγνωρίζουν σε παγκόσμιο επίπεδο, την αριστεία στην τουριστική βιομηχανία, και τις ακλόνητες βασικές αξίες, που εκπροσωπεί ο όμιλος. Αποτελούν ορόσημα καθώς έρχονται να σφραγίσουν με τον καλύτερο τρόπο το άνοιγμα της Domes Resorts & Reserves στο εξωτερικό -για πρώτη φορά από έναν Ελληνικό όμιλο- μέσα από τη διαχείριση του εμβληματικού The Lake Spa Resort στην Πορτογαλία, σε συνεργασία με την Hotel Investment Partners.

Στο Europe Gala Ceremony στο Hilton Mallorca Galatzo, παρευρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Domes Resorts & Reserves Γιώργος Σπανός ο οποίος κατά την παραλαβή των βραβείων μεταξύ άλλων τόνισε:

«Είναι μεγάλη μας χαρά να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες μας, σε αυτά τα τόσο σημαντικά διεθνή βραβεία για τις επιχειρήσεις του τουρισμού. Είναι μεγάλη τιμή, να βρισκόμαστε στην κορυφή των καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου και μάλιστα με 4 πανευρωπαϊκά βραβεία.

Τα βραβεία αυτά, έρχονται ως επιβράβευση των συλλογικών προσπαθειών της μεγάλης οικογένειας της Domes Resorts και των συνεργατών μας. Ο πήχης ανεβαίνει για εμάς ακόμα πιο ψηλά θέτοντας στον εαυτό μας νέους στόχους και νέες προκλήσεις. Το πρόσφατο άνοιγμα της Domes Resorts & Reserves σε αγορές του εξωτερικού, ενισχύει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στο τουριστικό γίγνεσθαι της Ευρώπης, ενώ στοχεύουμε σε περεταίρω επενδύσεις.

Ευχαριστώ από καρδιάς, τη μεγάλη οικογένεια της Domes Resorts & Reserves, όλους τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας που παλεύουν καθημερινά προκειμένου να προσφέρουν στους επισκέπτες της χώρας μας μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας».

Σχετικά με την Domes Resorts & Reserves:

Η Domes Resorts & Reserves συγκαταλέγεται μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων ομίλων πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, με πολλά νέα project υπό εκπόνηση. Ο όμιλος αποτελείται από το exclusive Domes of Elounda, Autograph Collection, το κοσμοπολίτικο adults-only Domes Noruz Chania, Autograph Collection, το θρυλικό adults-only Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu και το bohemian luxury Domes Zeen, a Luxury Collection Resort, Chania. Το καλοκαίρι του 2021 έκανε την έναρξή του το Domes of Corfu, Autograph Collection, ένα μοναδικό παραθαλάσσιο θέρετρο σε προνομιούχα θέση απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς στην παραλία της Γλυφάδας. Η Domes Resorts & Reserves συνεχίζει δυναμικά τις επεκτατικές της δραστηριότητες μπαίνοντας στο χώρο της διεθνούς διαχείρισης ξενοδοχείων, με τη διαχείριση του εμβληματικού The Lake Spa Resort στην Πορτογαλία.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο 192 δωματίων, που διαθέτει προνομιούχα θέση με άμεση πρόσβαση στην παραλία, στον κόλπο της Vilamoura, έχει μετατραπεί πλήρως σε ένα Domes Resort από τον Απρίλιο 2022, με την νέα ονομασία Domes Lake Algarve και το 2023 θα φέρει μια διεθνώς αναγνωρίσιμη επωνυμία.
Με σεβασμό για τον κάθε προορισμό και πάθος να τον συστήσει σε ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο, η Domes Resorts & Reserves προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες για cosmopolitan explorers, πλαισιωμένες από αυθεντική ελληνική φιλοξενία και τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα πολυτελούς διαμονής.

Η Domes Resorts & Reserves δραστηριοποιείται σε επιλεγμένους, εμβληματικούς προορισμούς, προσαρμόζοντας τις μονάδες φιλοξενίας στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής και προσφέροντας παράλληλα δραστηριότητες και εμπειρίες που σχετίζονται και εμπνέονται από τον τοπικό χαρακτήρα και κουλτούρα. Κάθε ξενοδοχειακή μονάδα είναι μοναδική και αναγνωρισμένη και διακρίνεται για το εξαιρετικό design, την πολυτέλεια και την άνεση στις επιλογές διαμονής, όπως και τις απαράμιλλες υπηρεσίες και παροχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας