Η οινική Κρήτη, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ταξιδεύει για δεύτερη χρονιά στην Κύπρο, με πάνω από 200 ετικέτες, 11 γηγενείς ποικιλίες, 7 ζώνες ΠΟΠ και 6 ζώνες ΠΓΕ, και περιμένει τους επαγγελματίες και το οινόφιλο κοινό για γευστικές δοκιμές και οινικές συζητήσεις.

Το μεγάλο ραντεβού έχει δοθεί στο The Royal Hall (Ξάνθης Ξενιέρου 29 στην Λευκωσία) την Κυριακή 2 Απριλίου 2023.

Θα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε κρητικές και διεθνείς ποικιλίες, νέες και παλαιές εσοδείες, αλλά και να γνωρίσετε από κοντά τους ίδιους τους οινοπαραγωγούς. Ανακαλύψτε μαζί μας το Βιδιανό, το Λιάτικο, το Θραψαθήρι, το Ρωμέικο, τη Βηλάνα και άλλους θησαυρούς του Κρητικού Αμπελώνα.

Παράλληλα, διοργανώνεται Masterclass για τον Κρητικό Αμπελώνα με οδηγό τον έμπειρο οινοδημοσιογράφο κ. Νίκο Μάνεση με θέμα: “Ταξιδιώτικα Σημειώματα στην Αναγέννηση του Βιδιανού”. 

4.000 χρόνια οινικής παράδοσης, έρχονται στο ποτήρι σας.

Κυριακή 2 Απριλίου 2023
[11:00-20:00] Για επαγγελματίες και οινόφιλους

Μεγάλος Χορηγός: GS Label Print
Χορηγός: Άστρον Χημικά
Χορηγοί σε είδος: Νερό Ζαρός και Κρητικός Φούρνος Γεύσεις ΑΕ

Οινοποιεία που συμμετέχουν στα ΟιΝοτικά:
Οινοποιείο Αμαργιωτάκη, Οινοποιείο Αλεξάκη, Οινοποιείο Νίκος Γαβαλάς, Οινοποιείο Silva – Δασκαλάκη, Οινοποιείο Διαμαντάκη, Οινοποιείο Διγενάκη, Οινοποιείο DAF Wines Δουλουφάκη Φερενίκη, Οινοποιείο Δουλουφάκη, Οινοποιείο της ΕΑΣΗ, Οινοποιείο Καραβιτάκη, Οινοποιείο Λυραράκη, Οινοποιία Μανουσάκη, Οινοποιείο ΜΙΝΩΣ – Μηλιαράκη, Οινοποιείο Πνευματικάκη και Οινοποιείο Τιτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας