Μετά από απόφαση της Ολομέλειας της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της πρωτοπόρας Κοινότητας των ελληνικών παραγωγικών – μεταποιητικών επιχειρήσεων, δίνεται η δυνατότητα σε εταιρίες παροχής υπηρεσιών, που ενστερνίζονται τις αξίες του Οργανισμού, να στηρίξουν την Πρωτοβουλία και να συμμετέχουν στις δράσεις της.

Συγκεκριμένα, οι εταιρίες θα ανήκουν στην κατηγορία «Υποστηρικτής» και θα συνεισφέρουν στην ευόδωση των σκοπών της Πρωτοβουλίας καθώς θα συμβάλλουν στις κοινές ενέργειές της. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο πυρήνας της Κοινότητας δεν αλλάζει και απαρτίζεται από τα Μέλη της, που ικανοποιούν τα τρία κυρίαρχα κριτήρια: έδρα / παραγωγή /ιδιοκτησία στην Ελλάδα και φέρουν το ομώνυμο Σήμα ελληνικότητας, ως εταιρίες καθώς και στα προϊόντα τους.

Η κατηγορία του «Υποστηρικτή» αποτελείται από τρεις υποκατηγορίες (Πλατινένιος, Χρυσός, Αργυρός). Οι Υποστηρικτές θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δράσεις και εκδηλώσεις της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, να διαφημίζουν την επωνυμία τους στην ιστοσελίδα της Πρωτοβουλίας και στις εκδηλώσεις που διοργανώνει, καθώς και να έχουν προνόμια στην παροχή υπηρεσιών από την Κοινότητα. Μεταξύ άλλων, θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στις ανοικτές Ολομέλειες, σε συνέργειες με Πανεπιστήμια, σε δράσεις εξαγωγών και επιχειρηματικές αποστολές, στις Δημόσιες Παρεμβάσεις κ.α.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ σε συνεργασία με την εταιρία YonasDesign δημιούργησαν το πρωτότυπο λογότυπο του «Υποστηρικτή».

Με τη δημιουργία της νέας κατηγορίας, η Κοινότητα θα ενισχύσει το σκοπό της υποστήριξης της ελληνικής Οικονομίας και Κοινωνίας.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless EC, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany,, TottisPack, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Biosolids, Κρόκος Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels, SABO, SEPTONA, Πρόκος, Ιωνική Σφολιάτα, Οικογένεια Βολιώτη, Organic 3S, 3αλφα, Coffee Island, Polyplast, Nikolopoulou, evlogia, Οικογένεια Χριστοδούλου, Mediline, GR.INOX

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:

Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση από τη EUROCERT S.A..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας