Η Ελλάδα στην Βηρυτό μέσω του 3ου Greek Tourism Workshop

Ανοίγματα προς την αγορά του Λιβάνου κάνει η Ελλάδα μέσω του 3ου Greek Tourism Workshop που πραγματοποιήθηκε στη Βηρυτό με 217 Λιβανέζους tour operators να δίνουν το παρόν.

Η Ελλάδα στην Βηρυτό μέσω του 3ου Greek Tourism WorkshopΤο 3ο Greek Tourism Workshop πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδας και της Ελληνικής Πρεσβείας στον Λίβανο, με την ευγενική υποστήριξη του ΕΟΤ, ενώ χορηγοί ήταν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Κρήτης, οι αεροπορικές εταιρίες Middle East Airlines και Aegean Airlines, το γραφείο τουρισμού Mideast Travel και η online πλατφόρμα The Booking Expert.

Όπως κατέδειξαν οι B2B συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Greek Tourism Workshop μέσα στο 2018 αναμένεται να σημειωθεί αύξηση άνω του 20% στις αφίξεις Λιβανέζων τουριστών, σε σχέση με πέρυσι ενώ στην ίδια θετική πορεία θα κινηθούν και οι πτήσεις τσάρτερ οι οποίες θα κατευθυνθούν προς Κρήτη και Νότιο Αιγαίο.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνο Τσέγα , Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, η Αραβική αγορά παραμένει προτεραιότητα της Εθνικής τουριστικής πολιτικής της χώρας και της Υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά. Ο κος Τσέγας κάλεσε τους πολίτες του Λιβάνου να επισκεφτούν την Ελλάδα ώστε να γνωρίσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των τουριστικών προϊόντων που προσφέρει, 365 ημέρες το χρόνο, όπως είναι το πλήθος επιλογών που διαθέτει για αγορές και αναψυχή στα αστικά κέντρα, τον πολιτισμό της, τον εναλλακτικό και ιαματικό τουρισμό και τις θαλάσσιες δραστηριότητες (yachting, sailing, cruises). Τέλος, τους ζήτησε να ανακαλύψουν τους λιγότερο γνωστούς αλλά ιδιαίτερα ελκυστικούς προορισμούς σε ολόκληρη τη χώρα, την ιδιαίτερα γευστική και υγιεινή Ελληνική γαστρονομία, καθώς και το πλήθος των δραστηριοτήτων που προσφέρει ο τουρισμός υπαίθρου στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας