Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις καλύτερες χώρες στον κόσμο στις κατηγορίες Περιπέτειας, Κληρονομιάς και Μοναχικών Ταξιδιών του U.S. News & World Report για το 2023.

Οι χώρες αξιολογήθηκαν βάσει σειράς πλεονεκτημάτων τους που κυμαίνονται από την οικονομία μέχρι την πολιτιστική κληρονομιά.

Ειδικότερα, η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης με τις καλύτερες χώρες στον κόσμο όσον αφορά την κληρονομιά τους (πρώτη είναι η Ιταλία, και ακολουθούν Ισπανία, Γαλλία, Μεξικό) και στην τρίτη θέση στην κατηγορία περιπέτειας (πρώτη είναι η Βραζιλία και ακολουθούν Ιταλία, Ισπανία και Ταϊλάνδη).

Τέλος, η Ελλάδα είναι η δεύτερη καλύτερη χώρα στον κόσμο για μοναχικά ταξίδια, μετά την Ισπανία, ενώ τη χώρα μας στην κατάταξη ακολουθεί η Ιταλία.

Στη γενική κατηγορία καλύτερης χώρας στον κόσμο, την πρώτη θέση για το 2023 κατέλαβε η Ελβετία, η οποία αναδεικνύεται πρώτη για έκτη συνεχή φορά. Ακολούθησαν ο Καναδάς, η Σουηδία, η Αυστραλία, οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία, η Γερμανία, η Ν. Ζηλανδία, το Ην. Βασίλειο και η Ολλανδία.

Οι υποκατηγορίες διέθεταν κριτήρια αξιολόγησης των χωρών όπως η ποιότητα ζωής, οι δυνατότητες για περιπέτειας, η πολιτική ισχύς κλπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας