Εκθεση Xenia

H Xenia 2022,  πρόκειται να πραγματοποιηθεί 26-28 Νοεμβρίου, σε κλίμα αισιοδοξίας με στόχο να αποτελέσει για ακόμα μια φορά μία κομβική εμπορική συνάντηση για τον κλάδο της φιλοξενίας αλλά και networking forum για ξενοδόχους, στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, f&b managers, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων και βιλών.

Με μία τουριστική περίοδο να έχει ξεπεράσει τα ρεκόρ όλων των εποχών, ο ελληνικός τουρισμός δείχνει όχι μόνο ότι κέρδισε το στοίχημα για το 2022, αλλά και ότι έχει τεράστιες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη. Η αισιοδοξία για ακόμα περισσότερες αφίξεις και έσοδα την επόμενη σεζόν, αλλά και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, καθιστούν επιτακτική ανάγκη την ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος της χώρας μας. Όλες οι νέες τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα, προτάσεις και λύσεις για την κατασκευή, ανακαίνιση και την ψηφιακή παρουσία των ξενοδοχειακών καταλυμάτων θα παρουσιαστούν από περίπου 500 εκθέτες στο σημαντικότερο εκθεσιακό event και πυλώνα της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή του ελληνικού τουρισμού.

Έτσι λοιπόν, φιλοξενώντας τις κορυφαίες εταιρίες της προμηθευτικής και κατασκευαστικής αγοράς θα αποτελέσει για ακόμα μία χρονιά hot spot εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών, λύσεων και έμπνευσης για χιλιάδες επενδυτές και στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου.

Μπορείτε να δείτε εδώ την λίστα των εκθετών μέχρι στιγμής.

H ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε έρχεται στην Xenia

Συνέλευση ΞΕΕΗ Xenia 2022 θα φιλοξενήσει την 10η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Στην κορυφαία αυτή θεσμική διαδικασία, την οποία αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 1.000 ξενοδόχοι, θα αναπτυχθούν καίρια ζητήματα του κλάδου, αλλά και οι μελλοντικές δράσεις του ΞΕΕ. Δείτε περισσότερα εδώ.

 

Architect Lab: A project for creative synergies 

Architect Lab: A project for creative synergies  Η Xenia 2022, παρουσιάζει για πρώτη φορά το Architect Lab. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό project, σε μία δομημένη εγκατάσταση 800 τ.μ. που θα αναπτυχθεί στο Hall 2 της έκθεσης. Το Architect Lab είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στα καινοτόμα υλικά και στις λύσεις κατασκευής και «προσκαλεί» αρχιτέκτονες, διακοσμητές και μηχανικούς σε μια δημιουργική σύζευξη με τις σύγχρονες ανάγκες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Στο χώρο του Architect Lab θα αναπτυχθούν 26 περίπτερα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας. Δείτε περισσότερα εδώ.

Digital εργαλεία για τις προκλήσεις της νέας εποχής 

Digital εργαλεία για τις προκλήσεις της νέας εποχής  Οι ψηφιακές εξελίξεις που καθορίζουν το νέο τοπίο στον κλάδο της φιλοξενίας θα αναλυθούν στο πλαίσιο του Digi Hotel. Σημαντικά στελέχη της αγοράς θα παρουσιάσουν στο stage της εκδήλωσης στο Hall 1, όλα τα σύγχρονα εργαλεία του Digital Marketing για τον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας και τους τρόπους αξιοποίησής τους. Δείτε περισσότερα εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας