Οι Μινωικές Γραμμές στις Κυκλάδες

Την νέα γραμμή για τις Κυκλάδες, εγκαινίασαν οι Μινωικές Γραμμές. Το High Speed Ferry «Santorini Palace» που από χτες Τετάρτη 13 Ιουνίου ξεκίνησε τα καθημερινά δρομολόγιά του από το λιμάνι του Ηρακλείου προς συγκεκριμένους προορισμούς των Κυκλάδων.

Η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία που διαπνέει την εταιρεία για επιλεκτικές επενδύσεις και αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στο νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας, δρομολογεί στις Κυκλάδες ένα ultra luxurious ταχύπλοο, με σκοπό να ενισχύσει την παρουσία της εταιρείας στην ακτοπλοΐα και να συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της στην ποιοτικότερη μεταφορά ανθρώπων και αγαθών.

Το υπερσύγχρονο High Speed Ferry «Santorini Palace» των Μινωικών Γραμμών μπαίνει στη νέα γραμμή Ηράκλειο – Σαντορίνη – Ίο – Πάρο – Μύκονο και μπορεί να φιλοξενήσει 1.160 επιβάτες, 38 μέλη πληρώματος και 100 Ι.Χ. αυτοκίνητα ενώ αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 38 κόμβων.

Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία στην Ευρώπη, στην κατηγορία του. Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Προσφέρει δύο επίπεδα θέσεων αεροπορικού τύπου, ένα επίπεδο 104 πολυτελών καθισμάτων διακεκριμένης θέσης, πέντε μοντέρνα σνακ μπαρ και ένα κατάστημα με αξεσουάρ κα είδη ταξιδίου για αγορές εν πλω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας