Η NCH CAPITAL

Η NCH CAPITAL ξεκινά τις επενδύσεις στην Κέρκυρα, με το έργο «Κασσιόπη» να αρχίζει το πρώτο εξάμηνο του 2019 και μια δεύτερη επένδυση που αφορά σε υφιστάμενη ξενοδοχειακή μονάδα να βρίσκεται στα σκαριά.

Πιο αναλυτικά η NCH Capital βρίσκεται σε περίοδο αναμονής των οικοδομικών αδειών από το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης της κυβέρνησης προκειμένου να ξεκινήσει την πρώτη φάση της επένδυσης, συνολικού ύψους 120 εκατ. ευρώ, στην Κασσιόπη της Κέρκυρας.  Πρόκειται για μια επένδυση που η NCH CAPITAL έχει αρχίσει εδώ και επτά χρόνια και αφορά την αξιοποίηση των 500 στρεμμάτων στην περιοχή Ερημίτης βoρειανατολικά του νησιού.

Σημειώνεται ότι μετά από 11 δικαστικές προσφυγές εναντίον της, στις οποίες δικαιώθηκε, η NCH Capital είναι αισιόδοξη πως, στο πρώτο εξάμηνο του 2019, θα μπουν μπουλντόζες για να ξεκινήσει η κατασκευή του σύνθετου τουριστικού συγκροτήματος.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο Γενικός Διευθυντής της NCH Capital για Ελλάδα, Κύπρο και Δ. Βαλκάνια Ανδρέας Σάντης, η προσήλωση του επενδυτικού κεφαλαίου στην αγορά της Κέρκυρας είναι τέτοια, που συζητά μία ακόμη επενδυτική κίνηση στο νησί των Φαιάκων, η οποία όμως δεν είναι σε αρχική Φάση και αφορά όπως αναφέρθηκε παραπάνω υφιστάμενη ξενοδοχειακή μονάδα.

Να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο θα το διαχειρίζεται μεγάλη ξένη αλυσίδα και η NCH Capital συζητά με τέσσερις ξένες αλυσίδες ξενοδοχείων για τον σκοπό αυτό εκ των οποίων οι τρεις έχουν ήδη παρουσία στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας