«Οικονομία της Φιλοξενίας» από τον Όμιλο Aldemar Resorts

«Οικονομία της Φιλοξενίας» από τον Όμιλο Aldemar ResortsΟ Όμιλος Aldemar Resorts διοργάνωσε ημερίδα με θέμα «Οικονομία της Φιλοξενίας» στο ξενοδοχείο Aldemar Olympian Village έπειτα από προσωπική πρωτοβουλία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου, κ. Αλέξανδρου Αγγελόπουλου.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 2ης κατά σειράς εκπαιδευτικής επίσκεψης των φοιτητών του ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Academy by Aldemar Resorts ενώ καλεσμένοι ήταν ομιλητές εκπρόσωποι των Περιφερειών της Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Εμπορικών Επιμελητηρίων Αχαΐας και Ηλείας. Καταξιωμένοι επίσης επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί φορείς αλλά και στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων έδωσαν το «παρών».

Στόχος της επίσκεψης αλλά και της ημερίδας είναι η κατανόηση ότι στο επιχειρηματικό οικοσύστημα της Οικονομίας της Φιλοξενίας, υπάρχει μια πλειάδα άλλων επαγγελματιών και επαγγελμάτων που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό.

Σε μια σύντομη παρέμβαση που έκανε ο Πρόεδρος του Ομίλου Aldemar Resorts, δρ. Νικόλαος Αγγελόπουλος, εξέφρασε τη συγκίνηση και την στήριξή του στην πρωτοβουλία αυτή του κ. Αλέξανδρου Αγγελόπουλου, Διευθύνοντα Σύμβουλου, και τόνισε ότι ο Όμιλος παραμένει σταθερά προσανατολισμένος σε δράσεις που αποδεικνύουν την κοινωνική διάσταση και ευαισθησία της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας