Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση υποδέχθηκε η ομάδα του ξενοδοχείου Athens Flair τους εκλεκτούς φίλους & συνεργάτες από τον τουριστικό και επιχειρηματικό κλάδο, εγκαινιάζοντας με αυτό τον τρόπο την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά και την πετυχημένη λειτουργία του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο rooftop του Athens Flair με θέα στο λόφο του Λυκαβηττού. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν δροσερά cocktails, finger food & διασκέδασαν με τη μουσική του resident DJ.

Το Athens Flair , φιλοξενείται σε ένα ιστορικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, το οποίο συνδυάζει τέλεια την πλούσια κληρονομιά του με τη σύγχρονη κομψότητα και τις μοντέρνες ανέσεις, με κάθε λεπτομέρεια να έχει μελετηθεί προσεκτικά. Η κατασκευή του αρχικού κτιρίου χρονολογείται από το 1880-1889 και σχεδιάστηκε από τον Δανό αρχιτέκτονα Theophil Edvard Freiherr von Hansen, έναν από τους γνωστότερους εκπροσώπους του νεοκλασικισμού. Το 1985 το κτίριο χαρακτηρίστηκε ως έργο τέχνης από το Ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού, χάρη στην αρχιτεκτονική του αξία και την περίοπτη θέση του.

Με καθαρές αναλογίες και γραμμές, το ακίνητο έχει μετατραπεί σε ένα πολυτελές κατάλυμα με έξι σουίτες και ένα roof garden στον τελευταίο όροφο με υπέροχη θέα, τιμώντας παράλληλα την ιστορία και την αρχιτεκτονική του κτιρίου. Το Athens Flair αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάθε ταξιδιώτη, καλωσορίζοντας τον σε ένα κομψό περιβάλλον, σχεδιασμένο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας στην Αθήνα.

Το rooftop του Athens Flair θα εξυπηρετεί καθημερινά τους διαμένοντες του καταλύματος, αλλά θα φιλοξενεί ακόμη και cocktail events μέχρι 70 άτομα για τις ανάγκες των εξωτερικών πελατών και των εταιρειών.

*Το ξενοδοχείο Athens Flair τελεί υπό το management της εταιρείας Hotelising, που δραστηριοποιείται στην αγορά από το 2012 και έχει ένα portfolio 19 ξενοδοχείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας