κοινού ειδικού ενδιαφέροντος

Στο επίκεντρο κοινού ειδικού ενδιαφέροντος βρίσκεται η Ελλάδα μέσω του Travel by interest ενός portal που προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες ανεύρεσης προορισμών.

Στα πλαίσια των διεθνών ενεργειών marketing που πραγματοποιεί, το Travel by Interest συνεργάστηκε και φέτος με το μεγαλύτερο Portal κοινού ειδικού ενδιαφέροντος του Ηνωμένου Βασιλείου δίνοντας κίνητρα σε νεαρής ηλικίας gay κοινό να επισκεφθούν12 ξενοδοχεία σε ήδη δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη δράση ξεκίνησε από τους συντάκτες του Travel by Interest παρουσιάζοντας τους καλύτερους ελληνικούς προορισμούς και αναδεικνύοντας τα καλύτερα ξενοδοχεία για το Σεπτέμβριο στους gay ταξιδιώτες με σκοπό την ενίσχυση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσω των κρατήσεων του Σεπτεμβρίου αλλά και την επέκταση της καλοκαιρινής περιόδου έστω και μέσω last minute bookings.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η τόνωση των last minute bookings γίνεται ακόμη πιο εύκολη μέσω του portal Travel by Interest που τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν απευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο μέσα από τη σελίδα του κάθε άρθρου, και μάλιστα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, αφού δεν συμπεριλαμβάνονται προμήθειες.

Σημειώνεται ότι οι συντάκτες του Travel by Interest επέλεξαν να προωθήσουν μεγάλα ξενοδοχειακά brands σε δημοφιλείς προορισμούς, boutique hotels, αλλά και low budget προτάσεις ακόμη και σε εναλλακτικούς προορισμούς, δείχνοντας τη μεγάλη ποικιλία επιλογών που προσφέρει η Ελλάδα όσον αφορά τα ξενοδοχεία της. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα ξενοδοχεία που επιλέχθηκαν βρίσκονται σε Κρήτη, Μύκονο, Κύθνο, Φολέγανδρο, Θεσσαλονίκη, Σκιάθο, Σαντορίνη και Κέρκυρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας