Το ενδιαφέρον και των ελληνικών ΜΜΕ συγκέντρωσε το τελευταίο διάστημα η Πάρος, εν όψει του Πάσχα. Το κυκλαδίτικο νησί παρουσιάστηκε με εκτενή ρεπορτάζ τόσο από το STAR όσο και από το MEGA , ενώ αναλυτικό αφιέρωμα δημοσίευσε και το ένθετο Travel.gr της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του STAR ο Δήμαρχος Κώστας Μπιζάς εκτίμησε ότι μόνο οι αφίξεις του Απριλίου αναμένεται να ξεπεράσουν τις 40.000. Πρόσθεσε επίσης ότι η Πάρος είχε πέρυσι περίπου 1,5 εκατομμύριο αφιξο-αναχωρήσεις ενώ εφέτος αναμένεται να σημειώσουν αύξηση κατά 10%.
Το τελευταίο διάστημα, ο Δήμος Πάρου έχει επιδοθεί σε εκστρατεία προβολής του νησιού μέσω επαφών με επαγγελματίες του Τουρισμού από σημαντικές αγορές του εξωτερικού που πραγματοποιήθηκαν με τις διαδικτυακές συναντήσεις του Αντιδημάρχου Τουρισμού Θοδωρή Μπιζά και μελών της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου. Παράλληλα, με αφορμή τη μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας στο νησί, έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι σημαντικών Μέσων Ενημέρωσης , όπως η Deutsche Welle καθώς και άλλων από τη Γαλλία και το Βέλγιο, με στόχο την ανάδειξη του νησιού και μέσω της σημαντικής αυτής αθλητικής διοργάνωσης με παγκόσμια εμβέλεια.
Τέλος, σημαντική ώθηση στην προβολή της Πάρου θα δώσει και η νέα βρετανική σειρά της Amazon, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν τον Μάϊο και τον Ιούνιο σε διάφορα σημεία του νησιού. Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου έτυχε ευρείας υποδοχής από το σύνολο σχεδόν των ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης, ενώ αναμένονται στο αμέσως επόμενο διάστημα πολλά δημοσιεύματα και στο εξωτερικό, που, όπως αναμένεται, θα έχουν επίκεντρο την Πάρο, αφού τα περισσότερα από τα έξι επεισόδια θα γυριστούν στο νησί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας