Κρήτη-Μιλάνο

Την Κρήτη με το Μιλάνο θα συνδέει η Ryanair με την αεροπορική εταιρεία να υπογράφει και νέα συμφωνία αναγνώρισης με την Ένωση Πληρώματος Θαλάμου Επιβατών στην Ελλάδα (RACU).

Η Ryanair ανακοίνωσε δύο νέα δρομολόγια από το Ηράκλειο προς το Milano Bergamo και το Milano Malpensa, με συχνότητα δυο πτήσεων εβδομαδιαίως σε κάθε δρομολόγιο από τον Ιούνιο του 2019, ως μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος της Ryanair για την επερχόμενη τουριστική σεζόν.

Η  αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους υπέγραψε επίσης νέες συμφωνίες αναγνώρισης με την Ένωση Πληρώματος Θαλάμου Επιβατών στην Ελλάδα (RACU) και τη Σουηδία (UNIONEN) και πρόκειται να συνεργαστεί τώρα με τις ενώσεις αυτές για μακροπρόθεσμες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (Σ.Σ.Ε.) ώστε να καλύψει το πλήρωμα θαλάμου επιβατών στην Ελλάδα και τη Σουηδία.

Η Ryanair επιβεβαίωσε ακόμη ότι έχει υπογράψει μια Σ.Σ.Ε. και ένα κοινωνικό πλάνο με την Ver.di, τη γερμανική ένωση πληρώματος θαλάμου επιβατών, για να καλύψει όλο το πλήρωμα θαλάμου επιβατών της Ryanair. Αυτή η συμφωνία (η οποία υπόκειται τώρα σε ψηφοδέλτιο πληρώματος θαλάμου επιβατών) επιβεβαιώνει την εφαρμογή του γερμανικού εργατικού δικαίου στο πλήρωμα θαλάμου επιβατών της Ryanair και παράγει αυξήσεις μισθών και άλλα οφέλη για όλο το πλήρωμα θαλάμου επιβατών της Ryanair Γερμανίας κατά τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Chief People Officer της Ryanair, Eddie Wilson, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε τη Σ.Σ.Ε με την Ver.di, η οποία θα οδηγήσει σε βελτιώσεις στις αποδοχές και άλλα οφέλη για το γερμανικό πλήρωμα θαλάμου με την προϋπόθεση ότι θα ψηφίσουν υπέρ αυτής της συμφωνίας. Αυτό ακολουθεί μια πολύ επιτυχημένη ψηφοφορία Σ.Σ.Ε. στην Ιταλία και πρόσφατες συμφωνίες αναγνώρισης πληρώματος θαλάμου επιβατών στην Ελλάδα και τη Σουηδία. Αυτές είναι περαιτέρω αποδείξεις της σημαντικής προόδου που επιτελεί η Ryanair στη σύναψη συμφωνιών με το προσωπικό μας και τα ενώσεις τους σε πολλές διαφορετικές χώρες της ΕΕ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας