Την επαύξηση των δυνατοτήτων της ελληνικής ξενοδοχειακής δραστηριότητας  και την ανάδειξη των κομβικών ζητημάτων που απασχολούν τον Έλληνα ξενοδόχο, έχει ως στόχο η 7η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί στις 16.00 στις 9 Φεβρουαρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo. Υπογραμμίζεται, ότι η  εκδήλωση πραγματοποιείται και φέτος στο περιθώριο της έκθεσης HORECA 2018.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, θα παρουσιαστεί η μελέτη του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ) που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΞΕΕ αναφορικά με την αποδόσεις τις ελληνικής ξενοδοχίας το 2017.

Επίσης, θα αναλυθούν όλες οι τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις που επηρεάζουν έμμεσα ή άμεσα τη λειτουργία των ξενοδοχείων και οι προτάσεις του ΞΕΕ προς την πολιτεία.

Ακολούθως, μεταξύ άλλων θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την πορεία του Συστήματος Κατάταξης των Ξενοδοχείων των Κάμπινγκ και των Ενοικιαζομένων Δωματίων μετά την παράταση που δόθηκε από την πολιτεία έως τα τέλη του 2018, ενώ θα παρουσιαστεί η πορεία των πρωτοβουλιών του ΞΕΕ για τα Boutique Hotels και του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας