Ξεκίνησε χθες η κρουαζιέρα για swingers στα Ελληνικά νησιά, με απόλυτη πληρότητα αφού έχουν κλεισθεί και οι 343 καμπίνες του πλοίου από ζευγάρια διαφόρων εθνικοτήτων που αρέσκονται στην ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων και στις διακοπές τους.

Η Ελλάδα, είναι ήδη στον χάρτη των 11 χωρών για swinger ταξίδια με τα νησιά μας σε Αιγαίο και Ιόνιο να κρατούν τα σκήπτρα στις διακοπές χωρίς κανόνες.

Η sold-out κρουαζιέρα, διοργανώθηκε από το Ολλανδικό γραφείο SDC που είναι τα μεγαλύτερα swingers πρακτορεία της Ευρώπης που κλείνει τουριστικά πακέτα σε χιλιάδες μέλη του,διασφαλίζοντας απόλυτη εχεμύθεια και διακινεί ταξιδιώτες του είδους και στα Ελληνικά νησιά.

Το ταξίδι ξεκίνησε από την Αθήνα και μέχρι τις 5 Ιουλίου θα καταπλεύσει στα νησιά Μύκονος, Πάρος, Ρόδος, Σαντορίνη και Χανιά.

Οι επιβάτες ιδιαίτεροι -αυστηρά ζευγάρια swingers στις ηλικίες από 35 έως 60 ετών- που απελευθερώνονται στις διακοπές πετώντας απλά τα ρούχα τους κάνοντας γυμνισμό ή ξεσαλώνουν κυριολεκτικά συνδυάζοντας ζεστές μέρες και καυτές νύχτες.

Το πρακτορείο υπόσχεται μια ιδιαίτερα αισθησιακή, δυνατή και αξέχαστη εμπειρία με πολυτελείς υπηρεσίες εν πλω σε μια κρουαζιέρα-ορισμό του ρομαντισμού και των ένοχων απολαύσεων σε ζευγάρια που αναζητούν περιπέτειες και ερωτική συνεύρεση με άλλα ετερόφυλα ζευγάρια.

Τα νησιά του Αιγαίου αποτελούν ιδανικό προορισμό της σέξι κρουαζιέρας, με τις σαγηνευτικές και ελκυστικές μυρωδιές τους να πυροδοτούν την καυτή ατμόσφαιρα περιπέτειας την οποία υπόσχεται το πρόγραμμα.

Σε αυτή την πλευρά του κόσμου, οι ηλιόλουστες ημέρες δίνουν τη θέση τους στις σέξι βραδιές, αναφέρει η εταιρία περιγράφοντας την κρουαζιέρα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξέφρενα πάρτι με αφρό, ζωντανά ερωτικά show, θεματικές βραδιές και ζωντανή μουσική για διακέδαση σε κάθε γωνιά, μαθήματα Pole dancing, σέξι γιόγκα και τάντρα σεξ.

Οι τιμές της κρουαζιέρας, που πωλούνταν και από το Αμερικανικό πρακτορείο the swinger cruise, ξεκινούσαν από 2.349 δολάρια και έφταναν στα 8.875 δολάρια σε υπερπολυτελή σουίτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας