Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, εγκαινιάζουν το ανακαινισμένο ιστορικό ξενοδοχείο La Divina, στην οδό Αδριανού στο Θησείο, το οποίο υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες του την 1η Απριλίου 2024.
Το La Divina στεγάζεται σε ένα διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο, αφιερωμένο στη θρυλική Μαρία Κάλλας, συνδυάζοντας τη νεοκλασική αρχιτεκτονική με την πολυτελή απλότητα. Διατηρώντας τη μαγεία του παλιού Ωδείου Αθηνών, δημιουργεί έναν χώρο που αντικατοπτρίζει την αισθητική του παρελθόντος, παρέχοντας ταυτόχρονα σύγχρονες ανέσεις. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, επιλέγοντας για τη διαμονή τους το La Divina, απολαμβάνουν την ελληνική φιλοξενία που πρεσβεύουν τα Aria Hotels, σε ένα μοναδικής αρχιτεκτονικής και ιστορικής σημασίας κτίριο που ανακαινίστηκε με προσοχή και επιμέλεια ώστε να μήν επηρεαστεί ο χαρακτήρας και η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του.
Το La Divina διαθέτει 12 μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες, οι οποίες αποτελούν ελκυστική επιλογή για κάθε επισκέπτη που θα ήθελε να συνδυάσει την άνετη και πολυτελή διαμονή, την άμεση πρόσβαση στα σημαντικότερα μνημεία της Αθήνας, αλλά και την πολυδιαφημισμένη «ηλεκτρισμένη» νυχτερινή ατμόσφαιρα του ιστορικού κέντρου.
Τα Aria Hotels συνεχίζουν να ενισχύουν το χαρτοφυλάκιό τους και να επεκτείνουν την παρουσία τους στην Αθήνα, εστιάζοντας στην ανάδειξη του πολιτισμού, της αρχιτεκτονικής, και της ιστορίας της Ελλάδας. Το διευρυμένο τους χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει ακίνητα σε διάφορους νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς, προσφέροντας εμπειρίες φιλοξενίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Σημειώνεται ότι το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels περιλαμβάνει ξενοδοχεία στην Αθήνα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, την Ήπειρο, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τα Δωδεκάνησα και τα Ιόνια Νησιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας