Τη φετινή χρονιά εντάχθηκαν στο Portfolio των εταιρειών Lamway Hotel Management Group & Hotelising, νέα αξιόλογα ξενοδοχεία της Αθήνας: το Neoma Hotel, στην περιοχή του Φιλοπάππου, το Athens Flair, στο Κολωνάκι και το Altar Suites, στο Μοναστηράκι. Νέα μέλη αποτελούν επίσης το Archipelagos Resort στην Πάρο, καθώς και το Serapias Suites, στη Σαντορίνη.

Συνολικά οι εταιρείες Lamway Hotel Management Group & Hotelising, διαθέτουν πλέον ένα portfolio 26 ξενοδοχείων σε 12 διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Η φετινή τουριστική χρονιά σημείωσε σημαντική ανάκαμψη, φέρνοντας θετικά οικονομικά αποτελέσματα για τα ξενοδοχεία μας. Συνολικά τα ξενοδοχεία της εταιρείας μας σημείωσαν αύξηση τζίρου κατά 23,5% συγκριτικά με το 2019 (οι χρονιές 2020-2021 δεν είναι αξιοσημείωτες λόγω της πανδημίας).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι παρά την ενεργειακή κρίση, τις παγκόσμιες οικονομικές προκλήσεις και τον πόλεμο, κινηθήκαμε με ορθολογική στρατηγική σε επίπεδο τιμολογιακής πολιτικής και διαχείρισης, με αποτέλεσμα να διασφαλίσουμε υψηλές πληρότητες και ικανοποιητικά έσοδα για τα ξενοδοχεία.

Η οργάνωση και η προετοιμασία που είχαμε σε επίπεδο ανθρωπίνου δυναμικού, διαθέτοντας μια σταθερή ομάδα λειτουργίας των ξενοδοχείων-συνέβαλλε στην ομαλή έκβαση της τουριστικής χρονιάς και στην επιμήκυνσή της μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου για μερικούς προορισμούς.

Για την επόμενη τουριστική χρονιά, οι προοπτικές είναι ενθαρρυντικές και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προκρατήσεις για την Αθήνα αλλά και τα νησιά.

Όπως φαίνεται η επιθυμία των τουριστών για στιγμές ξεκούρασης και ξενοιασιάς παραμένει ζωντανή.

Οι εταιρείες Lamway Hotel Management Group & Hotelising έχουν ήδη εντάξει στο Portfolio τους για την επόμενη τουριστική περίοδο ένα ξενοδοχείο στην Πάρο και ενδέχεται να ενταχθούν και μερικά νέα ξενοδοχεία στη Μύκονο, Σαντορίνη και Πελοπόννησο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας