Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics παρουσίασε στη μεγάλη έκθεση Integrated Systems Europe 2023 (ISE) που έγινε στη Βαρκελώνη ένα πλήρες portfolio λύσεων για τον κλάδο της φιλοξενίας, με προτάσεις που έχουν τη δυναμική να αναβαθμίσουν την εμπειρία των πελατών.

Κεντρικός πυλώνας της αναβαθμισμένης εμπειρίας διαμονής είναι το σύστημα LG Pro:Centric Cloud, μέσω του οποίου ο επισκέπτης μπορεί να ζητήσει υπηρεσίες ή αγαθά από το smartphone του. Το σύστημα λειτουργεί προβάλλοντας QR codes στην οθόνη του δωματίου και τα αιτήματα εμφανίζονται στα κινητά του προσωπικού, επιτρέποντας την άμεση ανταπόκριση σε αυτά. Για την προβολή περιεχομένου σε δωμάτια, η LG έχει δημιουργήσει και την οθόνη OLED 97 ιντσών, η οποία προσφέρει μία κινηματογραφική εμπειρία στο δωμάτιο και προσθέτει έναν αέρα πολυτέλειας.

Η Transparent OLED Touch Signage είναι μια διαφανής οθόνη που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διαχωριστικό μεταξύ χώρων ή ως συνδετικό στοιχείο μεταξύ δωματίων, ενώ ταυτοχρόνως, μέσω του touch interface, κάνει δυνατό τον εύκολο έλεγχο των συσκευών του δωματίου, όπως τον φωτισμό ή τον κλιματισμό.

Ο χώρος του lobby και των executive lounges έχει ξεχωριστές απαιτήσεις, τις οποίες η LG καλύπτει με την 136 ιντσών LED All-in-One οθόνη. Το τεραστίων διαστάσεων πάνελ αναβαθμίζει την εμπειρία θέασης στους χώρους του ξενοδοχείου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την προβολή ψηφιακών έργων τέχνης.

Τέλος, οι λύσεις hospitality της LG είναι ιδανικές και για εγκαταστάσεις φροντίδας ασθενών. Η LG Hospitality TV 65 ιντσών συνδέεται με την LG smart Camera Pro 12MP και δίνει τη δυνατότητα απρόσκοπτης επικοινωνίας μεταξύ ενός ασθενή και του ιατρικού προσωπικού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας