Ένα νέο πεντάστερο ξενοδοχείο, το Gennadi Grand Resort, πρόκειται να ανοίξει στη Ρόδο το Μάιο του 2018.

Το πολυτελές ξενοδοχείο ανήκει στον ξενοδοχειακό Όμιλο Lindos, και θα δώσει έμφαση στη σύγχρονη πολυτέλεια και τη φιλική λειτουργία προς το περιβάλλον, προσφέροντας την αίσθηση της εντοπιότητας και στη μεταφορά του εξωτερικού χώρου στο εσωτερικό.

Βρίσκεται μπροστά στην παραλία και θα εξισορροπεί το στυλ με την άνεση, ενσωματώνοντας τη σύγχρονη τάση στα ταξίδια για απόκτηση εμπειριών και με έμφαση στον εμπλουτισμό της εμπειρίας με το ξεχωριστό περιβάλλον της Ρόδου. Θα διαθέτει 3 μεγάλες εξωτερικές πισίνες και 1 εσωτερική θερμαινόμενη, 11 εστιατόρια και μπαρ, 266 δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων τα περισσότερα θα διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, ένα κέντρο σπα/ ευεξίας, γυμναστήριο, θέατρο, μια στοά αγορών, συνεδριακές εγκαταστάσεις και ένα μίνι κλαμπ.

Το Gennadi Grand Resort θα λειτουργήσει με σύστημα για αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας και θα χρησιμοποιεί εργοστάσιο αντίστροφης όσμοσης το οποίο θα του προσφέρει 20.000 λίτρα καθαρού, βιώσιμου νερού την ώρα με χαμηλό κόστος συντήρησης. Επίσης, θα εφαρμόσει οικολογικές λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας όπως η πράσινη ταράτσα, με την οποία θα περιορίζει τις αντανακλάσεις του ηλιακού φωτός και θα βελτιώνει το μικροκλίμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας