«Λουκέτο» βάζει γνωστός ρωσικός tour-operator

«Λουκέτο» από αύριο βάζει γνωστός ρωσικός tour-operator ο οποίος είχε προγράμματα στην Ιταλία.

Πιο αναλυτικά, κλείνει ένας ακόμα ρωσικός tour-operator συνεχίζοντας με τον πιο θλιβερό τρόπο το φετινό ντόμινο των πτωχεύσεων που σημείωσαν αρκετά γραφεία της Ρωσίας. Ο ρωσικός tour-operator με την επωνυμία DANKO, που ήταν από τους πλέον της Ρωσίας, το 2017 εξυπηρετούσε 15.353 τουρίστες σύμφωνα με τις στατιστικές του ρωσικού Υπουργείου Τουρισμού.

Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε ότι στην ιστοσελίδα του tour-operator DANKO, αναρτήθηκε ένα μήνυμα από την Γενική Διευθύντρια της εταιρείας κα. Oksana Lyulintseva σχετικά με την αναστολή των δραστηριοτήτων της.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αγαπητοί Πελάτες! Λόγω των δυσμενών συνθηκών της αγοράς, ο ταξιδιωτικός πράκτορας DANKO σταματά τη δραστηριότητά του από τις 07 Σεπτεμβρίου 2018. Όλες οι πωλήσεις από αυτήν την ημέρα θα παύσουν. Οι εκδρομές που ξεκινούν από τις 8 Σεπτεμβρίου 2018 θα ακυρωθούν. Η δύσκολη κατάσταση της αγοράς, μας ανάγκασε να κάνουμε αυτό το βήμα. Η απόφαση να διακοπεί η λειτουργία μας ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Η εταιρεία μας έχει υπάρξει πολλά χρόνια στο χώρο του τουρισμού και έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστος συνεργάτης στην τουριστική αγορά. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες, καθένας από εμάς ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στο στόχο. Η αστική ευθύνη της LLC Danko Travel Company είναι ασφαλισμένη στην εταιρεία ERV για 50 εκατομμύρια ρούβλια. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αρκεί για να αντισταθμιστεί το κόστος των υπηρεσιών που δεν έχουν εκπληρωθεί. Τώρα προετοιμάζουμε έγγραφα για όλα τα εκδοθέντα δελτία, στην ασφαλιστική εταιρεία», πρόσθεσε η Lyulintseva η οποία στη συνέχεια ακύρωσε  τις πτήσεις από τις αεροπορικές εταιρείες Red Wings, Yamal και Yakutia.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997. Το κεντρικό γραφείο βρίσκεται στη Μόσχα, ενώ η εταιρεία διαθέτει υποκαταστήματα σε 8 πόλεις της Ρωσίας (Krasnodar, Rostov-on-Don, Samara, Volgograd, Kazan, Yekaterinburg, Ufa, Novosibirsk). Επίσης η DANKO διαθέτει γραφείο στη Λευκορωσία (Μινσκ) και 2 γραφεία στην Ιταλία (Ρίμινι). Ο κύριος προορισμός εδώ και πολλά χρόνια είναι η Ιταλία ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία λειτούργησε σε περισσότερους από 30 προορισμούς, κυρίως στην Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας