Μαραθώνιος

Ο Μαραθώνιος Ρόδου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου συγκεντρώνει αθλητές από 45 χώρες.

Όπως αναφέρθηκε στην συνέντευξη τύπου όπου βρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι των χορηγών η μεγάλη διεθνή συμμετοχή από 45 χώρες , οι καινοτομίες της διοργάνωσης που την καθιστούν περισσότερο οικολογική, η μεγάλη και συγκινητική προσέλευση των εθελοντών, αλλά και στην αποδοχή της τοπικής κοινωνίας, στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του Νοτίου Αιγαίου την καθιστούν ως την πιο επιτυχημένη των τελευταίων ετών.

Στην συνέντευξη τύπου μίλησαν η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Μαριέττα Παπαβασιλείου, που είναι και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Τουρισμού, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Ζήκας και Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ-Δήμου Ρόδου Στέφανος Κυριαζής, το μέλος της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ Μιχάλης Παυλούς και ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα Νίκος Πολλιάς.

Η κα Μαριέτα Παπαβασιλείου ανέφερε ότι «O Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου που θα διοργανωθεί στις 14 Απριλίου αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η οργανωτική και λειτουργική αρτιότητα του Μαραθωνίου, τον κατέταξε στις σημαντικές αγωνιστικές δράσεις της χώρα μας».

Ο κος Βασίλης Ζήκας τόνισε από την πλευρά του ότι ο «Ο Μαραθώνιος Ρόδου είναι μία ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση που αποτελεί ιδανικό μοντέλο σύνθεσης αθλητισμού, πολιτισμού, τουριστικής προβολής και τοπικής αναπτυξιακής δραστηριότητας».

Σημειώνεται ότιοι  εγγραφές για τον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή στην ιστοσελίδα του αγώνα για τις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας