Με προβλήματα το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου στην Κνωσό

Ουρές κάνουν οι επισκέπτες στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Το δεύτερο μεγαλύτερο μουσείο της Ελλάδας, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τόσο από άποψη προσωπικού όσο και με το νέο σύστημα των ηλεκτρονικών εισιτηρίων τη στιγμή που τα ποσοστά των επισκεπτών παρουσιάζουν εντυπωσιακή αύξηση.

Πιο αναλυτικά η λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει χτες Δευτέρα 11 Ιουνίου, ο αρχιφύλακας ωστόσο του Μουσείου κος. Μανόλης Αποστολάκης με δηλώσεις του στο ΑΜΕ-ΑΠΕ δήλωσε πως παρατηρήθηκε πρόβλημα στο σύστημα έκδοσης, κατά τη διάρκεια δοκιμής, την προηγούμενη εβδομάδα, από τεχνικούς που έφτασαν από την Αθήνα, αλλά εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η αποκατάστασή του, προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο των ουρών των επισκεπτών.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τον Μάιο του 2018 εκδόθηκαν 95.200 εισιτήρια, σε αντίθεση με τον αντίστοιχο μήνα του ΄17 κατά τον οποία είχαν εκδοθεί 68.100 εισιτήρια ενώ τονίζει ότι η άνοδος των αφίξεων είναι «τρομακτική».

«Τρομακτική με την καλή έννοια. Αποτυπώνει την καλή δουλειά που γίνεται για την προώθηση του πολιτιστικού μας προϊόντος διεθνώς. Οι επισκέπτες τουρίστες εκφράζουν τις καλύτερες εντυπώσεις για την Κνωσό. Στην περίπτωση δε που συνοδεύονται από ξεναγό, το άκουσμα της ιστορίας του Ανακτόρου εντυπωσιάζει τους επισκέπτες και πολλοί είναι εκείνοι που υπόσχονται ότι θα ξανάρθουν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας