Το Metaxa Hospitality Group υποδέχεται τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο με το άνοιγμα των τριών 5* ξενοδοχείων του.
Το 5* Creta Maris Resort στην Χερσόνησο Ηρακλείου, έχει ανοίξει τις πόρτες του από τις 13 Απριλίου, προσφέροντας αυθεντικές κρητικές εμπειρίες για οικογένειες και ζευγάρια, με έμφαση στη γαστρονομία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του.
Το 5* TUI Magic Life Candia Maris, στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, υποδέχεται τους επισκέπτες από τις 18 Απριλίου, με πλήθος πολυτελών εγκαταστάσεων, αθλητικών δραστηριοτήτων και γαστρονομικών εμπειριών, μόνο για ενήλικες.
Στη Σαντορίνη, ο όμιλος δημιουργεί μια νέα τοποθέτηση, στην περιοχή της Οίας και το τουριστικό προϊόν της Σαντορίνης, με το Santo Collection Resorts & Villas, που περιλαμβάνει:
– Το ολοκαίνουριο 5* “Santo Mine Oia Suites” με 37 σουίτες
– Το 5* “Santo Pure Oia Suites & Villas” με 83 σουίτες και 2 βίλες
Το Santo Mine και το Santo Pure ξεκίνησαν την λειτουργία τους στις 20 Απριλίου, ενώ τον Μάιο πρόκειται να ξεκινήσει η λειτουργία των “The Villas by Santo Collection”.

Ο Όμιλος Μεταξά συνεχίζει να υπηρετεί τη βιώσιμη φιλοξενία, ως οριζόντια σταθερά της φιλοσοφίας του. Το 2024 βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα «Βιώσιμη Ξενοδοχειακή Γεωργία», το οποίο εφαρμόζει το πλαίσιο Αρχών Βιολογικής Αναγεννητικής Γεωργίας, καθώς και το Πρόγραμμα «Βιώσιμες Προμήθειες—Δράση για ένα Βιώσιμο Μέλλον», το οποίο σχετίζεται με την εκπαίδευση συνεργατών – προμηθευτών για τη δημιουργία μιας αναγεννητικής εφοδιαστικής αλυσίδας.

Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκεται και το πρόγραμμα «Αναγεννητική Γεωργία για το Οροπέδιο Λασιθίου και τους ανθρώπους του – Προς έναν βιώσιμο διατροφικό προορισμό», σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Οροπεδίου Λασιθίου, το οποίο στοχεύει στην εκπαίδευση και εφαρμογή αναγεννητικών καλλιεργειών στην περιοχή ενισχύοντας την τοπική κοινωνία και το περιβάλλον.

Ο Όμιλος προγραμματίζει την απασχόληση 1.000 εργαζομένων για το 2024, σε ένα περιβάλλον που επιδιώκει την ανάπτυξη και την ευημερία των εργαζομένων του, με ίσες ευκαιρίες και προοπτικές εκπαίδευσης και εξέλιξης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέας Μεταξάς, δήλωσε σχετικά: «Με αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες του ελληνικού τουρισμού ανοίξαμε και φέτος τα ξενοδοχεία μας σε Κρήτη και Σαντορίνη. Δουλεύουμε συλλογικά, υπηρετώντας την βιώσιμη ανάπτυξη, προσφέροντας στους επισκέπτες μας αυθεντικές ελληνικές εμπειρίες και στους εργαζόμενους μας ένα περιβάλλον όπου μπορούν να εξελιχθούν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας