Την πέμπτη boutique της εγκαινίασε πρόσφατα η  Kayak, αμιγώς ελληνική εταιρία, το όνομα της οποίας είναι συνυφασμένο με το ποιοτικό παγωτό. Ο νέος χώρος Kayak βρίσκεται στον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου, The Mall Athens, και έχει ήδη καταφέρει να γίνει «πόλος έλξης» για όσους αναζητούν την.. μαγεία του παγωτού στην καθημερινότητά τους.

Πιστά στη φιλοσοφία τους αλλά και την minimal chic αισθητική τους, τα βραβευμένα ελληνικά παγωτά Kayak παρουσιάζουν ένα νέο κατάστημα, όπου η υψηλή ποιότητα συναντά την μαγεία της αληθινής εμπειρίας παγωτού από ολόφρεσκο γάλα, κρέμα γάλακτος και αληθινά φρούτα. Στη νέα boutique θα έχετε ακόμα την ευκαιρία να γνωρίσετε τα «πρωτότυπα» χωνάκια από αφράτη βάφλα, τα bubble waffle cones, και να τα συνδυάσετε με την αγαπημένη σας γεύση παγωτού ή κάποια από τις διεθνώς βραβευμένες γεύσεις Kayak, Μαστίχα Ροζ Πιπέρι, Σοκολάτα Βελγίου, Lemongrass και πολλές άλλες. Τέλος, θα απολαύσετε ποικιλία γλυκών και ολόφρεσκους χυμούς που ολοκληρώνουν την εμπειρία Kayak.

H Kayak είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που δημιούργησε το βιολογικό παγωτό, ενώ καινοτόμησε συστήνοντας το πρώτο στην ελληνική αγορά παγωτό χωρίς προσθήκη ζάχαρης, αντικαθιστώντας τη με φυσική γλυκαντική ουσία. Παράλληλα, αποτελεί συνώνυμο των ιδιαίτερων γεύσεων παγωτού, κατακτώντας διεθνείς διακρίσεις για την πρωτοτυπία και την υψηλή ποιότητα που εισάγει στον χώρο εστίασης. Κεντρικό άξονα στην ανάπτυξη της Kayak αποτελούν οι δύο βασικές αξίες, στις οποίες παραμένει διαχρονικά πιστή: την ανεξάντλητη φαντασία για τη συνεχή εφεύρεση νέων γεύσεων και την παραγωγή προϊόντων ανώτερης ποιότητας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά. Με τα στοιχεία αυτά, η Kayak υλοποιεί σταθερό πλάνο ανάπτυξης στην Αμερική, στην Κίνα και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συστήνοντας τη δημιουργική Ελλάδα στο πιο απαιτητικό παγκόσμιο κοινό μέσα από το καλύτερο ελληνικό παγωτό.

Η νέα boutique Kayak στο The Mall Athens συνιστά ήδη δημοφιλές σημείο συνάντησης για όσους αγαπούν το ποιοτικό και, ταυτόχρονα, «ανατρεπτικό» σε γεύση παγωτό. Ανακαλύψτε και εσείς τις αυθεντικές γεύσεις Kayak στο The Mall Athens και αφεθείτε στην μαγεία τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας