Νέα δρομολόγια από την TUS Airways
Νέα δρομολόγια από την TUS Airways
Από αριστερά: Yaron Eskeles, Commercial Manager. TUS Airways, Χρύσα Ντάσκαρη, και Ντίνος Φραντζεσκάκης, Director – Discover the World Greece & Cyprus

H TUS Airways η καινούργια αεροπορική εταιρεία της Κύπρου παρουσίασε τα καινούργια δρομολόγια και τις υπηρεσίες της στο επιβατικό κοινό της Ελλάδας.

Με κύρια βάση της τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακα πραγματοποίησε τις  πρώτες πτήσεις της τον Απρίλιο του 2016 ενώ στόχος της είναι η σύνδεση Ελλάδας και Κύπρου με χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς επίσης και με την Ευρώπη με συχνές πτήσεις, προσφέροντας άνεση, ανταγωνιστικές τιμές και άψογες υπηρεσίες εν πτήσει.

Η TUS Airways πιστεύοντας στη δυναμική της Ελληνικής Αεροπορίας και στις προοπτικές ανάπτυξης της Ελληνικής Αγοράς έχει ξεκινήσει τις πτήσεις στην Ελλάδα εδώ και μερικούς μήνες με την απευθείας σύνδεση μεταξύ Αθήνας και Λάρνακας και παρουσίασε σε ένα event που έγινε στις 9 Μαΐου στο Hard Rock Café στην Αθήνα τους νέους προορισμούς.

Το event διοργανώθηκε από τον Commercial Manager της TUS Airways Yaron Eskeles, τον Γενικό Αντιπρόσωπο (GSA) της αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα Discover the World Greece & Cyprus, σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών καθώς επίσης και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.

Νέα δρομολόγια από την TUS Airways
Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της TUS Airways στην Αθήνα, από τον κ. Yaron Eskeles, Commercial Manager της εταιρείας.

Ο κ. Yaron Eskeles παρουσίασε το όραμα, το προϊόν και τις προσφορές της TUS Airways στην Ελληνική αγορά, καθώς επίσης το στόλο και τα πλάνα ανάπτυξής της και δήλωσε πως:

«Η TUS Airways εισάγει ένα νέο αεροπορικό μοντέλο στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας ιδιόκτητο στόλο που απαρτίζεται από 7 jets Fokker 80/100. Φέτος η TUS Airways διεύρυνε το δίκτυό της με απευθείας πτήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Σκιάθο, Πρέβεζα και Κω προς Λάρνακα. Πιστεύουμε στη δυναμική του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και στις προοπτικές ανάπτυξης της Ελληνικής Αγοράς για την TUS Airways, και έχουμε ήδη πλάνα για περαιτέρω ανάπτυξη σε ελκυστικούς προορισμούς από την Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας