Το e-table και το ask4food.gr ανανεώνονται σχεδιαστικά. Το e-table.gr αποκτά νέα, σύγχρονη, λιτή αισθητική και ένα νέο Ημερολόγιο Κρατήσεων, που επιτρέπει στον χρήστη να βρίσκει ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα την ημέρα και την ώρα που επιθυμεί για την κράτησή του, ενώ το site του ask4food.gr ανανεώνεται εξ ολοκλήρου και γίνεται ακόμα πιο φιλικό για περιήγηση από mobile και tablet συσκευές.

Παράλληλα, το E-table συνεχίζει να πρωτοπορεί και λανσάρει τη νέα καινοτόμα εφαρμογή “MyRestaurant” για τους Έλληνες εστιάτορες. Η εφαρμογή MyRestaurant by e-table, συμβατή με συσκευές android και ios, επιτρέπει πλέον στα εστιατόρια να οργανώνουν και να διαχειρίζονται συνολικά όχι μόνο τις ηλεκτρονικές, αλλά και τις τηλεφωνικές offline κρατήσεις τους, αποθηκεύοντας όλες τις σχετικές πληροφορίες στο cloud, στο οποίο μπορούν να έχουν πρόσβαση από παντού όλοι οι υπεύθυνοι. Με τη χρήση του MyRestaurant app, μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος λαθών μεταξύ των εργαζομένων κάθε επιχείρησης, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα καλύτερης διαχείρισης των κρατήσεων με αποτέλεσμα την πιο αποδοτική λειτουργία του εστιατορίου αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του.

Το E-table ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του το 2014 και αριθμεί σήμερα περίπου 1500 συμβεβλημένα εστιατόρια στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και περισσότερα από 130 εστιατόρια στην Κύπρο σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα. Έχει φέρει πάνω από μισό εκατομμύριο πελάτες στα εστιατόρια μέσω των ιστοσελίδων του και των αντίστοιχων εφαρμογών για iPhone και Android κινητά. Οι φίλοι του E-table εξασφαλίζουν αποκλειστικά προνόμια και προσφορές έως 50% ενώ παράλληλα μπορούν να αισθάνονται σίγουροι για την επιλογή τους με περισσότερες από 50.000 κριτικές.

Βελτιώνοντας τη μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα με κριτικές εστιατορίων, το e-table δίνει στους Χρήστες τη δυνατότητα να ακολουθούν τον αγαπημένο τους χρήστη, να ψηφίζουν υπέρ των Κριτικών που τους αρέσουν (upvote) και να διαχειρίζονται πιο εύκολα τις δικές τους κριτικές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας