Από τις 3 μέχρι και τις 17 Μαΐου, η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ προχωρά σε μια ακόμα συνέργεια στο Λιανεμπόριο με την πανελλαδικής εμβέλειας αλυσίδα My Μarket. Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης, όπως και του συνόλου των ενεργειών που έχει πραγματοποιήσει η Κοινότητα στο Λιανεμπόριο, είναι η προβολή και προώθηση του Σήματός της σε όλη τη χώρα.

Με κεντρικό μήνυμα της ενέργειας το «Το ‘ψαξες;» το καταναλωτικό κοινό έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει κατά τη διάρκεια των αγορών του το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» στις συσκευασίες των προϊόντων που ανήκουν στα Μέλη της Πρωτοβουλίας, τα οποία διατηρούν στην Ελλάδα την έδρα , την παραγωγή και την ιδιοκτησία , αλλά και να ενημερωθεί για την Κοινότητα.

Στην ενέργεια συμμετέχουν οι εταιρίες: Agrino, ΕΨΑ, ΗΛΙΟΣ, Κύκνος, Βιολάντα, Endless, Αυγά Βλαχάκη, Χρυσά Αυγά, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, ΧΙΩΝ, Μέλι Αττική, SEPTONA, 3αλφα, Οικογένεια Χριστοδούλου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι 14 εταιρίες-Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ έχουν κοινή 15ήμερη προβολή σε 180 καταστήματα My market πανελλαδικά, διαθέτοντας κωδικούς των προϊόντων τους σε ειδική προσφορά, αλλά κυρίως, επικοινωνώντας τις αξίες της συνέργειας μεταξύ τους.

Παράλληλα, οι πελάτες των My market ενημερώνονται για την ενέργεια από το φυλλάδιο προσφορών που διανέμεται στα καταστήματα της αλυσίδας καθώς και από το ενημερωτικό έντυπο της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Η ενέργεια πλαισιώνεται και από 32 οθόνες σε επιλεγμένα καταστήματα, όπου θα υπάρχει προβολή βίντεο με τα μηνύματα της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Ακόμα, το διήμερο 12-13 Μαΐου, η προβολή σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα θα ενισχυθεί και από συνεργάτες-προωθήτριες, οι οποίες θα έχουν ως ρόλο να επικοινωνούν με τους πελάτες των My market και να απαντούν σε ερωτήσεις που αφορούν στην Πρωτοβουλία.

1 σχόλιο

  1. Κάθε ενέργεια υποστήριξης των ελληνικών προϊόντων, όπως η συνεργασία της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ MyMarket, είναι καλοδεχούμενη. Ας ελπίσουμε να υπάρξουν αντίστοιχες ενέργειες και από τα άλλα σούπερ μάρκετ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας