TripAdvisor

TripAdvisorΤο TripAdvisor λάνσαρε πρόσφατα μια νέα διαφημιστική υπηρεσία, που ονομάζεται Sponsored Placements και επιτρέπει στα καταλύματα να προσελκύουν ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα και να φέρνει στις επιχειρήσεις ποιοτικούς και στοχευμένους πελάτες.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέγουν αν θέλουν να τρέξουν την καμπάνια Sponsored Placements ανάμεσα από τρεις επιλογές κόστους και καθορίζοντας το μέγιστο όριο δαπάνης για την συνολική προβολή. Στη συνέχεια, οι διαφημίσεις εμφανίζονται αυτόματα σε μέρη υψηλής επισκεψιμότητας που αναζητούν σχετικές επιλογές διαμονής. Οι επιχειρήσεις χρεώνονται μόνο για τα κλικ που λαμβάνουν οι διαφημίσεις τους.

TripAdvisor

 

Ο Gianfranco Acamparo, ιδιοκτήτης και γενικός διευθυντής του Grand Hotel Aminta στο Sorrento, ήταν από τους πρώτους που χρησιμοποίησαν το εργαλείο αυτό και είπε: “Το TripAdvisor είναι σήμερα το πιο αποτελεσματικό εργαλείο μάρκετινγκ μας.”

«Με τη νέα υπηρεσία Sponsored Placements, μπορούμε να εμφανιστούμε πάνω από τα αποτελέσματα αναζήτησης και οι άνθρωποι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί μας μέσω των συνδέσμων Business Advantage. Αυτή η λειτουργία εξοικονομεί τα έξοδα προμήθειας επειδή οι άνθρωποι μας επικοινωνούν απευθείας ή κάνουν κράτηση στην ιστοσελίδα μας. Μέχρι στιγμής έχουμε δει αύξηση κατά 20% στις άμεσες κρατήσεις μέσα σε 40 ημέρες», τόνισε.

Η νέα υπηρεσία λανσάρεται έπειτα από τριετή δοκιμαστική λειτουργία, κατά την οποία πάνω από 10.000 ιδιοκτήτες καταλυμάτων προβλήθηκαν σε αυτήν, ξεκινώντας χιλιάδες διαφημιστικές καμπάνιες σε περισσότερους από 5.500 προορισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας