Νέες επενδύσεις σε Ελούντα και Ελαφόνησο

Σε νέες επενδύσεις προχωρούν δύο ξενοδοχεία στην Ελούντα και στην Ελαφόνησο μετά την έγκριση των αρμοδίων αρχών. Πιο αναλυτικά ο Δήμος Λασιθίου γνωμοδότησε θετικά για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου επέκτασης του ξενοδοχείου κλασσικού τύπου με την επωνυμία ELOUNDA BLUE BAY ιδιοκτησίας ΛΥΔΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. στην Ελούντα με την εν λόγω μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων να αναφέρεται στην επέκταση του υφιστάμενου ξενοδοχείου κλασσικού τύπου 4 αστέρων, από 291 κλίνες σε 431 κλίνες (συνολικά μετά την επέκταση).

Η τροποποίηση αφορά στην αύξηση του γηπέδου του έργου, την κτηριακή επέκταση της ξενοδοχειακής μονάδας (κατασκευή ενός κεντρικού κτιρίου και τεσσάρων επιπλέον κτηρίων διαμονής) με αύξηση του αριθμού των δωματίων από 136 σε 206 ώστε τελικώς να διαμορφωθούν 431 κλίνες.

Όσον αφορά το ξενοδοχείο της Ελαφονήσου η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δόμησης του Δήμου Μονεμβασιάς χορήγησε άδεια δόμησης για την προσθήκη κολυμβητικής δεξαμενής σε ξενοδοχείο τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων Α’ τάξης ιδιοκτησίας της εταιρείας ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΗΜΕΙΟ Α.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας