Νέο ΔΣ και ο Γιάννης Παράσχης ως νέος πρόεδρος του ΣΕΤΕ, αναδείχθηκαν μετα τις χθεσινές εκλογικές διαδικασίες.

H συγκρότηση του νέου Δ.Σ. του ΣΕΤΕ σε σώμα έχει ως εξής:
Πρόεδρος Παράσχης Ιωάννης, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
Α Αντιπρόεδρος Τάσιος Γρηγόρης, Πρόεδρος ΠΟΞ
Αντιπρόεδροι:
Τοκούζης Παναγιώτης, Πρόεδρος ΣΕΤΚΕ
Τσιλίδης Λύσανδρος, Μέλος ΔΣ ΗΑΤΤΑ
Βασιλάκης Ευτύχιος, AEGEAN – OLYMPIC AIR
Καλλίνικος Καλλίνικος, GOLDAIR HANDLING ΑΕ
Σμπώκου Αγάπη, ΓΚΟΛΦ ΡΕΖΙΝΤΕΝΣΙΣ ΑΕ
Αντιπρόεδρος Οικονομικών Γιαννούλης Εμμανουήλ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΕ
Γενικός Γραμματέας Βερνίκος Γιώργος, VERNICOS YACHTS
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Κοκοτός Φώτιος – Ιωσήφ, ΕΛΟΥΝΤΑ ΑΕ

Μέλη
Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος, DTL KASTRI IKE
Βενετόπουλος Φίλιππος, VARIETY CRUISES
Βούλγαρης Χαράλαμπος, KONTOKALI BAY RESORT & SPA
Ζήκος Κωνσταντίνος, HOTEL BRAIN AE
Θεοφανοπούλου Μαρία, GREEK TRAVEL PAGES
Κωνσταντακόπουλος Αχιλλέας, TEMEΣ AE
Κωνσταντινίδης Αθηναγόρας, ΑΙΘΡΙΟΝ ΠΑΛΑΣ ΑΕ
Κυβερνήτης Γιώργος, Κ. ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΑΕ
Λασκαρίδη Χλόη, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΛΑΜΨΑ AE
Μαρούλης Άρης, ΑΦΟΙ ΜΑΡΟΥΛΗ ΑΕ
Μήτσης Σταύρος, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ MITSIS COMPANY AE
Σακέλλης Μιχάλης, Μέλος ΔΣ ΣΕΕΝ
Στυλιανόπουλος Ανδρέας, NAVIGATOR TRAVEL
Αριστίνδην Μέλη
Καραβίας Φωκίων, Διευθύνων Σύμβουλος EUROBANK
Μαρίνης Άρης, Πρόεδρος ΓΕΠΟΕΤ

Μετά την εκλογή του, ο Γιάννης Παράσχης μίλησε στην Ανοικτή Συνεδρίαση της 31ης Γενικής Συνέλευσης για την εκλογή του, για τον απερχόμενο Πρόεδρο Γιάννη Ρέτσο, αλλά και για το μέλλον του Συνδέσμου και της αγοράς Τουρισμού.

Συγκεκριμένα στην ομιλία του ανέφερε:

Όπως γνωρίζετε, σήμερα, η Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, του οποίου θα έχω τη μεγάλη τιμή να ηγούμαι για τα επόμενα τρία χρόνια.

Προερχόμενος από το χώρο των αερομεταφορών, έχω πλήρη επίγνωση ότι οι σημερινές επιλογές της Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και τον Προέδρο, εκφράζουν την εξέλιξη του ΣΕΤΕ, ο οποίος ως σύγχρονος κοινωνικός εταίρος καλείται να εκπροσωπήσει το σύνολο των παραδοσιακών δραστηριοτήτων αλλά και των νέων τάσεων και των εκπροσώπων τους, σε μια διευρυμένη αντίληψη για το Ελληνικό Τουριστικό Επιχειρείν.

Αυτό εντείνει ακόμη περισσότερο το αίσθημα και το βάρος της ευθύνης μας απέναντι σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου. Αισθάνομαι επίσης ιδιαίτερη τιμή, γιατί οι προκάτοχοί μου, με τους οποίους είχα την τύχη να συνεργαστώ τα τελευταία 12 χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΤΕ, είναι όχι μόνο στενοί συνεργάτες και φίλοι, αλλά κυρίως εμπνευσμένοι ηγέτες του κλάδου του τουρισμού.

Πρώτα, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, που κατάφερε, από το 2011 έως το 2017 μέσα στη περίοδο της κρίσης, με την οραματική καθοδήγησή του και χτίζοντας πάνω στις διεκδικήσεις και τα επιτεύγματα των προηγούμενων Προέδρων, επιχειρηματιών του Ξενοδοχειακού Κλάδου, να δώσει στον ελληνικό τουρισμό το θεσμικό βάρος και τη δυναμική παρουσία που του αναλογεί, καθιερώνοντας τον ΣΕΤΕ ως κοινωνικό εταίρο και δημιουργώντας τόσο την Marketing Greece, όσο και το ΙΝΣΕΤΕ.

Και βέβαια, η τιμή είναι μεγάλη γιατί παραλαμβάνω την Προεδρία από τον αγαπητό μου φίλο Γιάννη Ρέτσο, που κατάφερε με τη μακροχρόνια αφοσίωση και προσφορά του στα κοινά του ελληνικού τουρισμού, με τις γνώσεις και την εμπειρία του όχι μόνο να ηγηθεί της αντιμετώπισης της πιο οδυνηρής κρίσης που είχε ποτέ βιώσει ο κλάδος, αλλά και να θέσει γερές βάσεις για τη νέα εποχή της ανάπτυξης που βιώνουμε σήμερα.

Φίλε Γιάννη,
Να μου επιτρέψεις εκ μέρους του συνόλου των Μελών του ΣΕΤΕ να σε ευχαριστήσω για την ανεκτίμητη προσφορά σου. Επίσης, να σου ζητήσω να σταθείς δίπλα μας, αρωγός στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει σήμερα, συνοδοιπόρος και στα επόμενα καθοριστικά χρόνια για το καλό του ελληνικού τουρισμού.”(..)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας