Ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών – ΣΑΑΕ ανακοινώνει ότι στη γενική συνέλευση των μελών του που έγινε στις 23 Μαΐου στα γραφεία της Danae Airlines S.A. στο Σύνταγμα, εξέλεξε νέο διοικητικό συμβούλιο για την προσεχή διετία το οποίο απαρτίζεται από τα ακόλουθα μέλη:

Πρόεδρος: Γιώργος Αντώναρος, Top Kinisis Hellas

Αντιπρόεδρος κ Υπ Δημ. Σχέσεων: Ντίνος Φραντζεσκάκης, Discover the World

Γενικός Γραμματέας: Κώστας Τσοβίλης, Goldair Group

Ταμίας: Ζωή Σκρέκη, Intermodal Air

Μέλος: Μαρία Θεοφανοπούλου, Danae Airlines S.A.

Ο απερχόμενος – μετά την εκ του καταστατικού προβλεπόμενη δεύτερη διετή θητεία – πρόεδρος Ντίνος Φραντζεσκάκης δήλωσε: “Ολοκληρώσαμε με επιτυχία μια δύσκολη διετία, με αποκορύφωμα τους περιορισμούς των τραπεζικών λογαριασμών, όπου και αντιδράσαμε ακαριαία, με επισκέψεις στα εμπλεκόμενα υπουργεία και πετυχαίνοντας έτσι την απελευθέρωση και εξαγωγή των ποσών που τους οφείλονταν από την ελληνική αγορά. Αποφεύγοντας έτσι την διακοπή δρομολογίων ξένων αεροπορικών εταιριών προς την χώρα μας, σε μία κρίσιμη για την χώρα μας περίοδο. Είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας.”

Ο Σ.Α.Α.Ε., ιδρύθηκε το 1989 με μέλη ελληνικές εταιρίες που αντιπροσωπεύουν στην χώρα μας ξένες αεροπορικές εταιρίες. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ενεργοποιούνται στο σύνολο 118 ξένες αεροπορικές εταιρίες, από τις οποίες οι 75 λειτουργούν με Έλληνες γενικούς αντιπροσώπους πωλήσεων (GSAs).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας