Επέκταση της σεζόν σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Κρήτης και της Ρόδου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, περιλαμβάνει η τρίτη κατά σειρά ανανέωση του προγράμματος διακοπών του Γερμανού τουρ οπερείτορ FTI για την Ελλάδα, καθώς η ζήτηση που καταγράφει από το ταξιδιωτικό κοινό για τη χώρα μας ξεπερνάει τα επίπεδα του 2019.

Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωση του τουρ οπερείτορ ο επικεφαλής προϊόντος μικρών και μεσαίων αποστάσεων, Jan Mayer (φωτογραφία).

Το γεγονός ότι η συνεργασία με τις τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα έχει σχεδιαστεί με μακροπρόθεσμους στόχους αντικατοπτρίζεται και από τη συνεχιζόμενη επέκταση του χαρτοφυλακίου του FTI, σε προορισμούς όπως η Κρήτη, στην οποία εστιάζει ιδιαίτερα ο τουρ οπερέιτορ λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Προσφέρουμε 350 εβδομαδιαίες συνδέσεις στην Κρήτη από περίπου 50 αεροδρόμια της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας αλλά και της Γαλλίας και της Ολλανδίας ενώ για το φθινοπωρινό πρόγραμμα σχεδιάζουμε επέκταση της χωρητικότητας θέσεων ώστε να ανταποκρίνονται στη ζήτηση, δήλωσε η επικεφαλής στρατηγικής προορισμού στην Ελλάδα, Halina Strzyzewska.

Η σημασία της Κρήτης για τον όμιλο είναι επίσης έκδηλη από το γεγονός ότι το νησί αποτέλεσε τον τόπο διεξαγωγής του εφετινού συνεδρίου του Touristik Vertriebsgesellschaft (TVG) που διοργανώθηκε από τις 27 Απριλίου έως την 1η Μαϊου με 130 συμμετέχοντες οι οποίοι συζήτησαν τεχνικές βελτίωσης της ανθεκτικότητας, κατανόησης του ρόλου, των προκλήσεων και των ευκαιριών για τον franchisor, τα γραφεία και τους συνεργάτες.

Το Touristik Vertriebsgesellschaft, που ιδρύθηκε το 1996, συνδυάζει τα μοντέλα franchise των ταξιδιωτικών πρακτορείων Flugbörse, 5vorFlug Reisebüro και sonnenklarTV Reisebüro κάτω από μια στέγη. Η TVG εκπροσωπείται επί του παρόντος από περίπου 260 πρακτορεία franchise σε όλη τη Γερμανία. Η εταιρεία με έδρα το Μόναχο ανήκει κατά 50% στον όμιλο FTI και κατά 50% στη Raiffeisen Vertriebs GmbH.
Εκτός από την Κρήτη, ο FTI δίνει επίσης έμφαση σε ένα πολυμορφικό πρόγραμμα στην Ελλάδα και εντείνει τις συνδέσεις με μικρότερα νησιά όπως η Ζάκυνθος και η Σκιάθος.

Το αεροδρόμιο του Αράξου αξιοποιείται επίσης για την ευρύτερη περιοχή από την Αρχαία Ολυμπία μέχρι την Πάτρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας