Ο Όμιλος Διβάνη γίνεται η πρώτη ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα που αποκτά την πιστοποίηση της UNESCO “Sustainable Travel Pledge” για την προσπάθεια της για ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον, μέλλον.

Η πιστοποίηση UNESCO Sustainable Travel Pledge απαιτεί από τα μέλη της τουριστικής βιομηχανίας διεθνώς να εισαγάγουν συγκεκριμένα μέτρα για βιώσιμη ανάπτυξη σε 5 βασικούς πυλώνες:

1. για το κοινωνικό σύνολο
2. για εξοικονόμηση ενέργειας
3. για εξοικονόμηση νερού
4. για μείωση αποβλήτων
5. για την εξάλειψη του πλαστικού μιας χρήσης

Ο Όμιλος Διβάνη υλοποιεί πολλές δράσεις που αποδεικνύουν την δέσμευσή του να συνεχίσει τις προσπάθειες για βιώσιμη ανάπτυξη και θετικές αλλαγές για τους μελλοντικούς ταξιδιώτες, γι’ αυτό και η πιστοποίηση της UNESCO έρχεται ως υψηλή αναγνώριση αυτού του έργου.

Η Κωνσταντίνα Διβάνη, Marketing & Operations Director του Ομίλου δήλωσε: «Αυτή η εξαιρετική διάκριση μας κάνει πολύ περήφανους και ενισχύει την δέσμευση μας να συνεχίσουμε τις προσπάθειες που καταβάλλουμε χρόνια τώρα για ένα πιο φιλικό περιβάλλον.»

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πλάνο βιωσιμότητας του Ομίλου εδώ.

Σχετικά με τον Όμιλο Διβάνη

Ο Όμιλος Διβάνη ηγείται του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα από το 1958, διαθέτοντας 7 πολυτελή ξενοδοχεία σε Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα, και ανταγωνιζόμενος αντίστοιχα διεθνή brands στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Με εμπειρία 60+ ετών και γνώμονα τη διαρκή ανανέωση και καινοτομία, φημίζεται για την 5* εξυπηρέτησή του αλλά και την φιλόξενη και “οικογενειακή” ατμόσφαιρα, ενώ έχει στην κατοχή του δεκάδες διεθνή και εθνικά βραβεία και διακρίσεις. Ως ένας από τους πρώτους ελληνικούς και τους πλέον ιστορικούς ξενοδοχειακούς ομίλους, το όνομα “Διβάνης” είναι συνώνυμο της premium φιλοξενίας στη χώρα.

Ο Όμιλος Διβάνη συμμετέχει με όλα τα ξενοδοχεία του στο GHA DISCOVERY, το μεγαλύτερο πρόγραμμα πιστότητας στον κόσμο για ανεξάρτητα brands ξενοδοχείων, προσφέροντας μοναδικά προνόμια και εμπειρίες στα μέλη του, σε πάνω από 100 χώρες. Στα βασικά οφέλη του Divani DISCOVERY περιλαμβάνονται ένα νέο νόμισμα ψηφιακών ανταμοιβών, με το οποίο τα μέλη μπορούν να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν DISCOVERY Dollars (D$) αλλά και να επωφελούνται αποκλειστικών προνομίων από την στιγμή της εγγραφής τους πολύ εύκολα, είτε διαμένουν στα ξενοδοχεία είτε όχι. Φέτος, το πρόγραμμα GHA DISCOVERY διακρίθηκε στα Freddie Awards ως το καλύτερο ανερχόμενο πρόγραμμα πιστότητας ξενοδοχείων σε Ευρώπη / Αφρική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας