Η εταιρεία Βίκος ενώνει τις δυνάμεις της με την ομάδα της ραδιοφωνικής εκπομπής «THE MAPPES SHOW”, στηρίζοντας τον Φιλανθρωπικό Ραδιομαραθώνιο που πραγματοποιείται για μία ακόμα χρονιά από τις 5 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2023, από τον 104.6 My Radio.

Οι “THE MAPPES”: Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ιωάννα Λαΐου και Βασίλης Βλάχος, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και με γιορτινή διάθεση, θα ξεπεράσουν το προσωπικό τους ρεκόρ και θα παραμείνουν στον αέρα του σταθμού για 156 συνεχόμενες ώρες, εκπέμποντας ασταμάτητα, όλη την ημέρα και τη νύχτα.

Στόχος της αγαπημένης ραδιοφωνικής παρέας είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, «ΕΛΠΙΔΑ», ο οποίος σταθερά εδώ και χρόνια από το 1990 έως σήμερα υλοποιεί δράσεις στήριξης των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και των οικογενειών τους.

Η εταιρεία Βίκος, μένοντας πιστή στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, στέκεται πάντα στο πλευρό ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, προωθώντας το αίσθημα της προσφοράς και της ενότητας. Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της εταιρείας μπορείτε να βρείτε στο water.gr.

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.
Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.  
Η εταιρεία λειτουργεί πέντε υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τέσσερα εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και παράγουν αναψυκτικά, ενώ το πέμπτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) από PET και πώματα. Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 96.200m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού, λειτουργεί 33 γραμμές και η παραγωγική της δυναμικότητα είναι 492.200 φιάλες/ώρα 

To 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά. Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.  

Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος Cola Zero Sugar, τη μόνη Cola Zero Sugar με φυσικό μεταλλικό νερό και αποκλειστική συνταγή. Το 2022 εμπλουτίζεται η κατηγορία των mixers με το λανσάρισμα του Βίκος Pink Grapefruit Soda. Τα αναψυκτικά Βίκος είναι τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα. Επιπλέον το 2022 ολοκληρώνει την επένδυση 22 εκ. του νέου βιομηχανοστασίου στο Καλπάκι Ιωάννινων και εισέρχεται στην αγορά HO.RE.CA λανσάροντας νέες συσκευασίες γυαλιού και αλουμινίου για τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας