Η OCEANOS HOTELS GROUP GREECE συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία εφαρμόζει το επενδυτικό της πλάνο και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με γνωστά ξενοδοχεία των Χανίων προκειμένου να προχωρήσει σε άμεσες εξαγορές αυτών και να ενδυναμώσει το ιδιόκτητο χαρτοφυλάκιο της.

Το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας στοχεύει στην άμεση απόκτηση συγκεκριμένων ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων καθώς και τριών ξενοδοχείων στην Σαντορίνη ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για υφιστάμενο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Η OCEANOS HOTELS GROUP GREECE όταν ολοκληρώσει τις διαδικασίες των εξαγορών και την απόκτηση των συγκεκριμμένων ξενοδοχειακών μονάδων θα αλλάξει την δυναμική της ξενοδοχειακής αγοράς των Χανίων, καθώς θα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους με χαρτοφυλάκιο άνω των 2.000 κλινών. Παράλληλα στόχος της εταιρείας είναι η εφαρμογή ενός ισχυρού brand name με στρατηγική πωλήσεων που θα στοχεύει στο “Holistic Hotel Guest Experience” αναβαθμίζοντας γενικά το ξενοδοχειακό προϊόν που έχει η περιοχή των Χανίων έως σήμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας