Στα τέλη Νοεμβρίου ή στις αρχές του Δεκεμβρίου θα κλείσουν τα περισσότερα ξενοδοχεία στη Μαγιόρκα, λόγω της ισχυρής ζήτησης από τη Γερμανική αγορά.

Η ζήτηση από τη Γερμανία αναμένεται επίσης να καλύψει τα κενά τουριστικής κίνησης που προκύπτουν από την παράλυση των προγραμμάτων τουρισμού του Ιδρύματος Κοινωνικής Ασφάλισης της Ισπανίας, Imserso, ως αποτέλεσμα προσφυγής τριών ταξιδιωτικών γραφείων εναντίο του.

Σύμφωνα με την Ισπανική Ένωση για τον Συντονισμό και τη Διευκόλυνση των Slot, AEFCA, για τον Οκτώβριο, οι εθνικοί και διεθνείς αερομεταφορείς θα πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες πτήσεις που αναλογούν σε 3,7 εκατ. θέσεις προς τη Μαγιόρκα, αυξημένες κατά 2,3% έναντι της περυσινής χρονιάς.

Όσον αφορά τις βασικές αγορές του προορισμού, τη Βρετανική και τη Γερμανική, οι τουρ οπερέιτορ και οι αεροπορικές εταιρίες επιβεβαιώνουν ότι η ζήτηση για τη Μαγιόρκα είναι ισχυρή και οφείλεται στη διαφοροποίηση των κρατήσεων έπειτα από τις πυρκαγιές στα Ελληνικά νησιά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ωστόσο, οι διευθυντές ξενοδοχείων στη Μαγιόρκα διευκρινίζουν ότι κανείς δεν επιθυμεί να επωφεληθεί από συγκυρίες αυτού του είδους.

Επιπλέον, οι καλές επιδόσεις της εφετινής σεζόν αναμένεται να οδηγήσουν σε πρώιμο άνοιγμα των ξενοδοχείων κατά τη σεζόν του 2024. Πολλές επιχειρήσεις έχουν ήδη αποφασίσει ότι θα ανοίξουν τις πόρτες τους τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Última Hora.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας