Με 33 νέα, πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια, υποδέχεται πλέον το NJV Athens Plaza τους business and leisure travelers πελάτες του. Η ανακαίνιση των δωματίων ολοκληρώθηκε στο τέλος Μαρτίου 2024, βάσει της αρχικής ανακοίνωσης του ξενοδοχείου.
«Στο επίκεντρό μας είναι πάντα να φροντίζουμε τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε για οικογενειακές διακοπές, επιθυμούμε να του προσφέρουμε μια πιο άνετη διαμονή σε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα!» δήλωσε η Γενική Διευθύντρια Βάνα Λαζαράκου και συνεχίζει: «Με την ολοκλήρωση αυτής της υπέροχης ανακαίνισης των 33 Classic Business δωματίων, θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους διακεκριμένους επισκέπτες μας, επαναλαμβανόμενους και μελλοντικούς, ότι θα συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε νέους στόχους».
Το κόστος του έργου ανέρχεται σε 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Τη μελέτη του έργου ανέλαβε η εταιρία Airtec και την υλοποίηση του η Diolkos Development.
Στα πλαίσια σταδιακής ανακαίνισης και αναβάθμισης του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza, η κατασκευαστική εταιρία AirTec μελετά και επιβλέπει την πλήρη ανακαίνιση 33 συνολικά δωματίων, προκειμένου να μετασχηματιστούν ολοκληρωτικά σε ένα σύγχρονο φιλόξενο χώρο πολυτελούς διαβίωσης με πλήρεις εκσυγχρονισμένες υποδομές. Με γνώμονα την διατήρηση του διαχρονικού και κλασσικού χαρακτήρα του ξενοδοχείου, οι επεμβάσεις ήταν τέτοιες, ώστε να εισαχθεί το μοντέρνο στοιχείο.
Τα νέα δωμάτια διαθέτουν σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και οπτικοακουστικά μέσα, σύστημα φωτισμού πλήρως αυτοματοποιημένο και ελεγχόμενο, κουφώματα αλουμινίου νέας τεχνολογίας με θερμοδιακοπή και ενεργειακά κρύσταλλα, και άρτιο κλιματισμό, παροχές που προσδίδουν ευεξία και άνεση στον χώρο.
Η diolkos development IKE από τη μεριά της ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου ανακαίνισης στο NJV Athens Plaza, με έμφαση στην τεχνική αρτιότητα και την εφαρμογή τεχνολογικών καινοτομιών. 
Οι εργασίες ανακαίνισης εστίασαν στην αισθητική, ενεργειακή και τεχνολογική αναβάθμιση των δωματίων. Ο κύριος χώρος των δωματίων καθαιρέθηκε από όλα τα περιττά διακοσμητικά στοιχεία και αναδείχθηκε με γνώμονα την απλότητα, δίνοντας την αίσθηση της ήσυχης πολυτέλειας και οικειότητας. Έγινε εφαρμογή φυσικών υλικών, η παλιά μοκέτα αντικαταστάθηκε από δρύινο δάπεδο, οι τοίχοι επενδύθηκαν με ξύλινες δρύινες επενδύσεις, ταπετσαρία σε γήινα χρώματα και υφασμάτινα στοιχεία διαμορφώνοντας έναν αρμονικό συνδυασμό με την εναλλαγή μεταξύ σκληρών και μαλακών επιφανειών.
Η εγκατάσταση του συστήματος αυτοματισμού KNX αποτελεί τον πυρήνα της τεχνολογικής αναβάθμισης που πραγματοποιήθηκε. Μέσω αυτού του προηγμένου συστήματος, επιτεύχθηκε άμεση αύξηση της άνεσης των επισκεπτών, προσφέροντας ένα εξατομικευμένο και πολυτελές περιβάλλον διαμονής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας