Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε η ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ με το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ. Πριν την έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών.

Ξενοδόχοι, μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, παρουσίασαν τις επιχειρήσεις τους και τις ανοιχτές θέσεις εργασίας σε τελειόφοιτους και αποφοίτους, αλλά και ανέργους. Φυσικά, το θέμα της εύρεσης προσωπικού παραμένει τεράστιο πρόβλημα, για το οποίο προσπαθούμε συνεχώς μέσω και των συνδικαλιστικών μας οργάνων να βρούμε λύσεις. Επίσης, φορολογία και ασφαλιστικές εισφορές παραμένουν τα μεγάλα αγκάθια όπως προκύπτει από τις απαντήσεις των επιχειρηματιών. Σκοπός της δράσης ήταν:

• η διερεύνηση ευκαιριών και η δημιουργία πεδίων συνεργασίας

• η ενημέρωση των υποψηφίων για τις επιχειρήσεις και το πρόγραμμα απασχόλησής τους (οι αγγελίες με τις ανοιχτές θέσεις εργασίας θα είναι αναρτημένες στον πίνακα ανακοινώσεων του ΙΕΚ)

• η υποβολή βιογραφικού σημειώματος ώστε να πραγματοποιηθούν προσωπικές συνεντεύξεις με τους υποψήφιους που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες σε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν καθώς και στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ για τη συνεργασία και τη φιλοξενία, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για μελλοντικές δράσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας