Σε ιδιαίτερα χαρούμενο και εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Διβάνη στους πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους του Divani Palace Acropolis.

Το έργο ολοκληρώθηκε μόλις τον περασμένο μήνα και περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση του Lobby και του μπαρ καθώς και όλων των δωματίων του ξενοδοχείου με την υψηλή ποιότητα και την πολυτέλεια που διακρίνει όλες τις μονάδες του Ομίλου. Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” τόσο στελέχη όσο και το προσωπικό, καθώς και συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία και πρακτορεία.

Η Διοίκηση του Ομίλου, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, προχώρησε στην κοπή της πίτας, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας τυχερής και δημιουργικής χρονιάς και για τα 7 ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη σε Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα καθώς και τους συνεργάτες του.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά finger food και κοκτέιλ συζητὠντας για τη χρονιά που πέρασε κάνοντας σχέδια για αυτήν που μόλις ξεκίνησε.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 57 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας