ξενοδοχείο

Ο Όμιλος HotelBrain, ο μεγαλύτερος σε αριθμό καταλυμάτων και τουριστικών προορισμών ξενοδόχος της Ελλάδας, εμπλούτισε το portfolio του μέσα στο 2021 με την μίσθωση 14 νέων ξενοδοχείων.

Μέσω της 100% θυγατρικής εταιρείας HotelKeys Α.Ε., ο Όμιλος HotelBrain πλέον εκμεταλλεύεται μέσω μισθώσεων 73 ιδιόχρηστα ξενοδοχεία σε 34 διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Το σύνολο των δωμάτιων του ομίλου ανέρχεται σε 4.100, με τις κλίνες να ξεπερνούν τις 9.200.                                               

Εντός της τρέχουσας χρήσης 2021, ο Όμιλος προχώρησε σε μισθώσεις 4 ξενοδοχείων στην Κρήτη, 2 ξενοδοχείων στην Σαντορίνη, 2 ξενοδοχείων στην Ρόδο, 2 ξενοδοχείων στην Μαρώνεια της Αλεξανδρούπολης, 1 ξενοδοχείου στην Θάσο, 1 ξενοδοχείου στη Μύκονο, 1 ξενοδοχείου στην Πάρο και 1 ξενοδοχείου στη Κω.

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ομίλου Πάνος Παλαιολόγος αναφέρει σχετικά:

«Το μοντέλο ανάπτυξης που ακολουθούμε βασίζεται αφενός στην κεντρική διοίκηση και διαχείριση και αφετέρου στην αποκεντρωμένη λειτουργία των ξενοδοχείων μας. Με το τρόπο αυτό πετυχαίνουμε σημαντικές συνέργειες και οικονομίες κλίμακας, αλλά και την  εξειδικευμένη λειτουργία με διαφορετικό concept σε κάθε επιμέρους ξενοδοχείο και προορισμό. Το μοντέλο αυτό αποδείχθηκε στη πράξη λειτουργικό και αξιόπιστο και κατά τη δύσκολη περίοδο του covid-19, όπου ο κλάδος αντιμετώπισε μεγάλες και πρωτόγνωρες προκλήσεις. Αυτό μας επέτρεψε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου των ξενοδοχείων μας, με σεβασμό προς τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχειακών ακινήτων και μέσω win-win μακροχρόνιων μισθώσεων.

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ξενοδόχους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και μας δείχνουν, κάτι το οποίο μας τιμά ιδιαίτερα και προσπαθούμε να το ανταποδίδουμε κάθε μέρα».

Ποιος είναι ο όμιλος HotelBrain 

Η HotelBrain ιδρύθηκε το 2000 από τον Πάνο Παλαιολόγο. Την ίδια χρονιά, η εταιρεία υπέγραψε την πρώτη της συμφωνία διαχείρισης με το ξενοδοχείο Katikes στην Οία της Σαντορίνης.

Αφού εδραιώθηκε στη Σαντορίνη και τη Μύκονο, η HotelBrain επέκτεινε το δίκτυο των υπό τη διαχείρισή της ξενοδοχείων και στις υπόλοιπες Κυκλάδες, καθώς και σε άλλους προορισμούς στην Ελλάδα, προτού μεταφερθεί στην Αθήνα το 2009, θέτοντας ακόμη υψηλότερους στόχους.

Η ανάληψη του πρώτου project εκτός Ελλάδος από την εταιρεία έγινε το 2013. Ειδικότερα, η HotelBrain διαχειρίστηκε το opening και τη λειτουργία του O’ Monot Hotel στη Βηρυτό του Λιβάνου.

Το 2015 ήταν η χρονιά μιας πολύ σημαντικής στρατηγικής απόφασης. Η HotelBrain, διαθέτοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και στη μίσθωση ξενοδοχειακών μονάδων.

Σήμερα η HotelBrain είναι ο μεγαλύτερος όμιλος στον κλάδο της φιλοξενίας και ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος «ξενοδόχος» στην Ελλάδα. Επίσης, είναι η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ευρώπη, καθώς διαχειρίζεται βάσει συμβολαίων διαχείρισης ή μίσθωσης περισσότερα από 200 ξενοδοχεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας