Στην παρουσίαση του προγράμματος για την Ελλάδα του Τ.Ο Springer Reisen, πρώτου σε πωλήσεις στο ομόσπονδο κρατίδιο της  Καρίνθια και ενός από τους σημαντικότερους της Κάτω Αυστρίας, συμμετείχε το Γραφείο του ΕΟΤ στην Αυστρία.

Η παρουσίαση με θέμα «Ονειρικά ταξίδια» έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο του Καζίνο της κοσμοπολίτικης παραλίμνιας πόλης Velden με πάνω από 500 καλεσμένους και συνδιοργανώθηκε από την Springer Reisen, την Land Rover-Jaguar και την Mein Shiff (το τμήμα κρουαζιέρας) του Τ.Ο TUI. Στα διαλείμματα της εκδήλωσης το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει σκηνές από το επιτυχημένο μούζικαλ Don Camillo, γεγονός που έδωσε ιδιαίτερη δημοσιότητα στην εκδήλωση και υπήρξαν πολυσέλιδα αφιερώματα και φωτογραφίες στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Banner του ΕΟΤ διακόσμησαν την αίθουσα της παρουσίασης, το λογότυπο μας τυπώθηκε στις προσκλήσεις και εμφανίστηκε στα video-wall μαζί με αυτά των άλλων χορηγών, ενώ από τις οθόνες στις αίθουσες υποδοχής γινόταν προβολή των video του ΕΟΤ, χωρίς χρηματικό κόστος για το Γραφείο.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του Ομίλου κα Andrea Springer, λάτρη της Ελλάδας που δεν παραλείπει να παραθερίζει κάθε καλοκαίρι στη χώρα μας, η φετινή πορεία των κρατήσεων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, έχοντας φτάσει για κάποιους προορισμούς το 85% της συνολικής διαθεσιμότητας των πακέτων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Τ.Ο Springer Reisen, ο οποίος έχει αδιάλειπτη παρουσία στην αυστριακή αγορά από 1912, διαθέτει 26 γραφεία και τρεις καταλόγους για την Ελλάδα 245 σελίδων στους οποίους συμπεριλαμβάνονται συνολικά 16 προορισμοί. Δρομολογεί κατά αποκλειστικότητα αεροπλάνα για Σαντορίνη, Κεφαλλονιά, Σκιάθο και Θάσο ενώ για το 2017 ξεκινάει απευθείας πτήσεις από την πόλη Graz για το νέο αεροδρόμιο της Πάρου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας